• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlık bulamadım

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
benim bi sevgilim var o manisalı ben izmrliyim onu seviyorum oda beni seviyor ama hep kendi dedigini olsn istiyo face kapatmamı istemişti bnde paylaşm yaptm erkek arkadaşm begenmiş kalktı bana dediki kapatcaksn bnde kapatacam bnde ogn kapatmadm bana kalktı sabah kapatmazsan sen face aldatıyosn ors... dedi bana agrıma gti bnm kavga etk özrdledi ama bndn kalkıp telefnda scak davranmamı memnun etmemi istyo başkasna gtmem snnleyim dyor ailesi koyde bnde köye gtrmek istyo kndi shrde çalşrsa bn yalnz kalrmşm çok ii davranyo ama ben sni dnliyosam beni dnlceksn karslklı diyo kavga etmyelim çock degliz diyo bnde diyorum etmeyelim ama ilaki çıkyo napmalıyım kızlar

işin zor canım cok kıskanc anladıgım kadarıyla bende sözlüyüm benım sözlumde cok kıskanc bızde face ı kapatmıstık ama benden gızlı gızlı acıyomus yakaladım asırı kıskancsa ugrasmak zor sen yapabılırmısın koyde annesıyle bunu dusun herseyıyle ve emın ol tavız tavızı doguruyo

ben çok taviz verdim verdim ne istiyosa yaptım ama napcagımı sasrdm köyde yaşayamam dedim ben laf soletmem ailemle drmayız diyor kafayı yicem söledgi lafd aklıma geldıkce delirdim bide bununlayarın buluşuyoruz heyecanda vasr bnm herseyimi alttsan alıyo seviyormu blmiyorum sms yaptım onu aradm face kapatm dye benim için o çok aradı kontr aldı bi yonden kıyamıyorum çıkmazdayım kıskanç seven kıskanırmış bide benden sıcaklık istiyo tlfnda ilşki istyo

sana öyle bı kufur edıyo tlf o tarz bısey ıstıyo kntr alıp senı arıyo dıye kıyamıyosun ama o sana kıyabılıyo bu bence kıskanclık degıl hastalık kendıne guvensızlık yanlıs anlamanı ıstemem bende aynı seylerı yasadım senı okdar ıyı anlıyorum kı benım etrafımda bı tane arkadasımı bırakmadı kız arkadastan bahsedıyorum tabı evden cıkma kuzednlerınle konusma bu tarz seyler ıste ılk baslarda tatlı gelır benı sahıplenıyo sevıyo dıye ama ınan bana bı sure sonra bunalıyosun cunku karsındakı sana değer vermedıgını göruyosun umarım senınkı boyle olmaz ama ılk bu sekılde basladı benımde sızın ne kadar oldu tanısmanız ve gercekten sevıyomusun yoksa senı sahıplenıyo kıskanıyo dıye bı kac fedakarlık yaptı dıye kıyamıyomusun sevmekle acımak cok farklı acıdıkca acıncak hallere dusuyosun cunku canım

seni çok ii anlıyorum canm ben pazar gnü buluşcaktım annem izin vermedi tl konşmama zor izin verdi korkuyorum ben svdgm için yapıyorum diyor bliyorum üzlceksen konşmam dyor sevyorum bn ama bole ayrılamıyorumda ondan kafam karışık 2 hafta oldu bzm

birde biz bununla face tanştık canm anemde diyorki tanmyodn kendn geldn konuştun kızım kendn istedn der dedi bilmiyoki zaten sle4dgni blse uçurur anmle inat etm bluscam dye olmadı bnde tm dedm bzn dyorum o kelimeyi haketm konuşuyom snle oda diyo asla hatadı ne yapcagmı blmiyrum

birde biz bununla face tanştık canm anemde diyorki tanmyodn kendn geldn konuştun kızım kendn istedn der dedi bilmiyoki zaten sle4dgni blse uçurur anmle inat etm bluscam dye olmadı bnde tm dedm bzn dyorum o kelimeyi haketm konuşuyom snle oda diyo asla hatadı ne yapcagmı blmiyrum

tanımıyosun yanı ya kelın merhemı olsa mısalı aynı seylerı yasadım hep ayrılmak ıstıyorum bıtsın dıyorum gerı gelıyo ıste canım sen naptın kı o kelımyeı hakettım dıyosun naparsdan yap sana boyle bısey soylememesı lazım hemde yenı tanısmıssınz anende bılıyo anladıgım kadarıyla

evet canm 2 hafta oldu anem kesinlkle onylamıyo iznsz bşey yapmadm ayrılamıyorum snki sevilemcem gbi geliyo nçin seviyo sevyomu bilmiyorum açkcası manisa ii olmaz diyo o kelimyi fce dolaşma dıye soldem dyo kpatsaydn orda bnmi aldatyon bni bldn çık dyo çok canm skılıyo

yazılanların hepsini okumadım aam sen bu adamla ciddi bişeyler mi düşünüyosun , sana sevgiliyken .. küfür ediyo hemde iğrenç bi şekilde sende onla devam ediyosun, canım bu adam şimdi böyleyse evlenince sana nefes aldırmaz bir, hiçbir hak tanımaz iki, kölelik yapmak istiyosan devam et...

canım sen 2 haftada ayrılamam dıye dusunuyosan ılerde daha kotu seyler olursa ozaman hıc ayrılamazsın yol yakınken vazgec Allah da sana onun gercek yuzunu hemen gosterdıgın ıcın cok sanlısın bence canını sıkma sen kendıne guven ezdırme kendını

o kadar istiyorumki gidene güle gle demeyi bir türlü yapamadm bnu ama evet hem gördm bliyorum hmde ayrılamamak var kafayı yicem ben facde kapat onla bnla konsmasrtme ben ole kızmıyım kndme yedremedm ole kız oldgmu hsedyorum bu steye ble yazmaya korkuyom genede yazyosun de evet yazyorum ama korkuyorum grdgm için olemi knsuyolar face erkege yazmam cnkü korkuyom bazn slm verıyoz nlcak blmyom yaznca ole oluyoruz

senı psıkolojık baskıya sokmus resmen face acan kızlar oyle mı yanı bu nasıl dusunce herkesle konusmanı yasaklar yakında kızlarla bıle cekılırmı bu sevgıden daha onemlı seyler var ınsan bı erkegın yanında kadın oldugunu hıssetmelı allah yardımcın olsun

o kadar zrki ordakikızlar öle dye çeknmeye başladm bnligimdn çktım istedgini yapıyorum çok zor

valla kusura bakmadan görüşmeden tanışmadan neyini sevmiş???
bence sen güveneceğin, sana sahip çıkıp koruyup kollayacak hayatının parçası olcak birine ihtiyaç duyduğun sırada bu vatandaş denk gelmiş.
çok afedersinde daha netteyken 3 günlük bir tanışmanız varken sana bunları diyorsa ilerde neler demezki. sen görüşüp tanışmak için buluşmaya gittiğinde başın bir işler açmıycanı nerden biliyorsunki. daha seni görmeden senden tatmin edici bişeyler istemiş. karısımısın? hayır. onun cinsel arzularını tatmin etmekte ne demek. dediğini aynen uygulatıyor işte. kusura bakmada orp. deyip seni o şekilde kullanmaya çalışıyor çek elini eteğini başını ağrıtma.:57:

çok dgru diyorsunuz buluştuk zarar vermedi bana ama vereblirdi o lafı çok agrıma gti çok üzgnm o ynde grmesi ole bi yaklaşımımda olmadı

o kadar zrki ordakikızlar öle dye çeknmeye başladm bnligimdn çktım istedgini yapıyorum çok zor

büyüdüğü yerden öğrendiği kültürden biriyle evlensin o zaman. 3-4 gün değişirsin sonra. bunalırsın sıkılırsın hayattan bezersin. bende eşimi çok seviyorum. eşim için gurbete geldim ama bak ne ondan yana ne benden yana kimse yok. eşimi seviyorum evet ama hayat çekilmez oluyor bir süre sonra. burda cır cır konuştuğuma bakma günlük yaşantımda çok sosyal değilimdir. eğer sen sosyalsen işte o zaman bittiğin andır. o değişmez senden değişmeni ister. ayak uydurmanı adapte olmanı iyi düşün. yanlış kararlar verme. ve annen senin kötülüğünü istemez. zor gelsede ona kulak ver.

Back