- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 53
Selam hanımlar!Nasılsınız?Biraz yeni hayatımdan yazmak istiyorum.Geçenleri,o insanları kendimden uzak tutmaya çalışıyorum.geçenlerde bir baktım elticik bana mesaj yolladı patates evinizde var mı?kocası istiyormuş.ben de yok diyemedim çocukları uyutuyordum.geldi çocuklar da bunun yüzünden geç uyudular.neyse.geçenlerde kaynanalara gittim .yemek pişirdik ve oğlu için bir kaç yemek hazırladı benimle yolladı onların evine.ben de kaynanaya dedim ki yarın zaten onlar size gelecekler verirsiniz onlara illa ki bizi buluşturmalı mısınız?!neyse geldim kapısını çaldım bıraktım kapısının önüne,evime geçerken,bu çıktı.şu poşettekilet sizin söyleyip geçtim içeri.neyse dün Veli toplantısı vardı okulda.ben de gittim.öğretmen benimle özellikle konuşmak istediğini belirtti.kızımın derste iyi olmadığını hiç konuşmadığını,şu gidişle ikinci sınıfta ona”2” vereceğini bana söyledi.ben de ona utanıyor çekiniyor dedim.o da bana bırak utanmasın dedi.Ama haklı hoca.Ben rusdilli olmadığım için kızım için de zor.insan annesinden öğrenir dili.anne böyle olunca nasıl çocuk öne gide bilir?zavallı çocuk.akşam oturup biraz ders ettik.çocuk kendisi de kötü oldu .ne yapayım bu konuda bilmiyorum.kendime bşr Azeri hoca buldum onlayn Rus dersleri ona bugünden katılıyorum İnşaAllah bir faydası olur kızıma da.yani eğer ben bilirsem o da bilir…neyse gece bir baktım kaynana arıyor.konu açıldı şu elticikten,meğerse hamileymiş yine 3 cü çocuğuna..kaynana bana diyor ki ne yani sen bilmiyor musun?!dedim yok nerden bileceğim?ama onun lafı bana dokunmadı değil.yani elti seni adam yerine konmamış söylememiş gibime geldi.hele bir bu haberi duyan bir akrabam bana:”ben sana zamanında söyledim bir çocuk daha doğur sen yapmadın bak o yapıyor akıllı kız”diye.burda Rusya’da 2den fazla çocuğu olanlara indirimler oluyor her zaman.ama ben kendimi biliyorum.ben asabi birisiyim ve 3 çocuğa bakamam.yani o bir şey yaptı diye ben de mi gidip yapmaşı mıyım?!şimdi de bunu taktım kafama,çocuğu yani kızımı unutup bunu taktım.bazılarınız bana diyorsunuz eltiyi önemsiyormuşum.ÖNEMSETTİRYORLAR.ya kurtulmak istiyorum beynimde bunlardan.eger karşı komşum olmasaydı belki takmazdım burda fa geldi beni buldu…eşime gelince de MaşAllah bu evde biraz değişmiş sinirli gelmiyor eve.adam gibi konuşur oldu benle.beni dinliyor .İnşaAllah böyle de devam eder