Başlık bulamadım acill

busenazzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
13
Boğazımda geçmek bilmeyen iltihap var her tarafı yara oldu yutkunamıyorum bile sirke tuzlu su herşeyi denedim gebelik değerim yükselmeye başladığı için ilaç kullanamıyorum ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz??

kaç aylık hamilesin

Kulak burun boğaz doktoru ile görüştünüz mü ? Geçmiş olsun. Gebelik olsa da antibiyotik yazabiliyorlar enfeksiyon bebek için tehlike arz edebiliyor çünkü

balli zencefilli sicak su iç

Kulak burun boğaz doktoru ile görüştünüz mü ? Geçmiş olsun. Gebelik olsa da antibiyotik yazabiliyorlar enfeksiyon bebek için tehlike arz edebiliyor çünkü
KBB doktoruna gitmedim ama acilde gitmiştim ilk başta parol serum verip gönderdi kendi kadın doğum doktorum da kesinlikle hiçbir türlü ilaç kullanımı olmasını istemiyor zor durumda kaldım ya

KBB doktoruna gitmedim ama acilde gitmiştim ilk başta parol serum verip gönderdi kendi kadın doğum doktorum da kesinlikle hiçbir türlü ilaç kullanımı olmasını istemiyor zor durumda kaldım ya
Anladım. Doktor görüşleri farklı olabiliyor demek ki. 5 haftalık hamileyken antibiyotik kullanmıştım ben enfeksiyon nedeniyle. Doktorum öyle uygun görmüştü. Ama sizin durumlar farklı olabilir bilemiyorum. Bu havada boğaz enfeksiyonu da gerçekten çok zor. Bol sıvı alın. Bol bol. Çok sıcak şeylerde içmeyin. Ilık tercih edin. Umarım en kısa sürede geçer. Ve tabi C Vitamini

Teşekkür ederim sağ olun tavsiyeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…