sevgili uye arkadaşlarım lutfen konu açmadan önce yazdığım kurallara uyalım
1-lutfen tek cumlelik başlıklar açmayalım
örneğin; aşkım seni çok seviyorummmm,vs başlıklarla lutfen formu meşkul etmeyelim ben inanıyorum ki siz sevgili uye arkadaşlarımın daha derin bir sevgi anlayışları vardı.
2-bizlere ait olmayan yazıların altına lutfen alıntı olduğunu belirtelim
3-bizim düşüncelerimiz ,bizim sevgimiz,bizim aşıkımız,kısacası bizim kalbimizin derinliklerinden dökulen duyguları, başlık olarak açtığımızda kendimizin yazdığınıda belirtelim ki sonradan karışıklıklar çıkmasın
4-sevgili uye arkadaşlarım lutfen bu başlıklarda geyik sohpetlerine yer vermeyelim burası aşk ve sevgi köşesi
5-sevgili arkadaşlar lutfen foruma yazacağınız yazıları küçük harflerle yazalım
6-sevgili arkadaşlarım lutfen gazete haberlerini eklemeyelim
7- sevgili arkadaşlarım lutfen şarkı sözlerini eklemeyelim
8- sevgili arkadaşlarım lütfen şiir eklemeyelim buraya şiirler için ayrı bir bölumumuz mevcudtur
sevgilerimle
1-lutfen tek cumlelik başlıklar açmayalım
örneğin; aşkım seni çok seviyorummmm,vs başlıklarla lutfen formu meşkul etmeyelim ben inanıyorum ki siz sevgili uye arkadaşlarımın daha derin bir sevgi anlayışları vardı.
2-bizlere ait olmayan yazıların altına lutfen alıntı olduğunu belirtelim
3-bizim düşüncelerimiz ,bizim sevgimiz,bizim aşıkımız,kısacası bizim kalbimizin derinliklerinden dökulen duyguları, başlık olarak açtığımızda kendimizin yazdığınıda belirtelim ki sonradan karışıklıklar çıkmasın
4-sevgili uye arkadaşlarım lutfen bu başlıklarda geyik sohpetlerine yer vermeyelim burası aşk ve sevgi köşesi
5-sevgili arkadaşlar lutfen foruma yazacağınız yazıları küçük harflerle yazalım
6-sevgili arkadaşlarım lutfen gazete haberlerini eklemeyelim
7- sevgili arkadaşlarım lutfen şarkı sözlerini eklemeyelim
8- sevgili arkadaşlarım lütfen şiir eklemeyelim buraya şiirler için ayrı bir bölumumuz mevcudtur
sevgilerimle
Son düzenleme: