Bugün 3.günüm ve başladığım günden bu yana 2 kilo gitti hem de benim insülin direncim var, aşırı çikolota isteklerim olur durduramam :) Ama kararlığımı sürdürüyorum... Sizin de aynı şekilde bu kararlılıkla yola çıkmanızı isterimmmm hele ki rus diyetinden sonra, kaybedilen kilolar daha da azim aşılamıştır :)Merhaba.geçen hafta 4 kilo ile bitirmiş olduğum rus diyetinden sonra arayış içindeyim.umarım sizin süreçte iyi geçer.
benim bugun 6. günüm akşamları 1.5 saat 4 gun yuruyuş yaptım.. 79.1 ile başladım bugun sabah 74.9 dum ..sabah 74.5 çıkarım dıye umit ediyorum... hemen hemen uydum dıyete kahveme şeker atmadım..gun boyu yeşil çay ve ozellikle 2-3 lt su ıctım hep aynı saatlerde yedim ..akşam ogununu hava kararmadan yedim.... tavsiye ederim bu diyetiii... 13.gun sonunda yazacagımm...biz 3 arakadaş beraber başladık bırbırımızı motıve ederek bozmadık...
Evet aslında çok azimliyim ama şu an eemziriyorum.bir hışımla rus diyetine başladım ve verdikleeimi almamak için dikkatliyim.ama emzirirken ani kilo vermek bebek açısından uygun değilmiş diye duydum.ama ben başlamak isriyoruuuumçıkmanızı
Bugün 3.günüm ve başladığım günden bu yana 2 kilo gitti hem de benim insülin direncim var, aşırı çikolota isteklerim olur durduramam :) Ama kararlığımı sürdürüyorum... Sizin de aynı şekilde bu kararlılıkla yola çıkmanızı isterimmmm hele ki rus diyetinden sonra, kaybedilen kilolar daha da azim aşılamıştır :)
Evet aslında çok azimliyim ama şu an eemziriyorum.bir hışımla rus diyetine başladım ve verdikleeimi almamak için dikkatliyim.ama emzirirken ani kilo vermek bebek açısından uygun değilmiş diye duydum.ama ben başlamak isriyoruuuum