Baskıcı erkek arkadaş...

Eylul2515

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
26
4
35
Kızlar merhaba uzun süredir yaşadığım bi sıkıntı var fikrinizi almak istiyorum.yaklasık 1 bucuk yıl önce biriyle tanıştım daha dogrusu bu kişi beni buldu ulaştı bana. Bu kişi babasının işiyle meşgul zengin egosu yüksek olan hayatında cogu şeyi kolay elde etmiş biri bense tırnaklarımla kpss çalışıp bakanlıkta üst düzey bi memur oldum . Bu kişiyi gercekten sevdiğimi düşündüm çünkü gözü Dışarda olmayan biriydi ve ailesi de düzgündü . Fakat zamanla baskıları artmaya başladı işimi küçümsedi daha evlenmeden cocuğun olursa kim bakacak birine mi vericen ben sana bakarım gibi seyler deyip işimi bırakma yolları yaptı oraya gitme buraya gitme sunu giyme bunu giyme bi tane telinde faceinde erkek olmayacak dedi . Kebdisini cok üstte görüyordu bana her kız bakar herkes peşimde diye . Beni cok sevdiğini söylüyordu ama basım acık olarak beni istemiyordu en son benim basım acık diye ayrıldık bana bu baskıları neden yaptığına gelince Müslüman bi bayan nasıl olursa onu istiyorum diye kendini savunuyordu benim hatama gelince ben ona basımı örtmeyi bende düşünüyorum örtücem diye söz verdim. Sonra yapamadım yapabileceğimi düşündüm basım acık diye benden ayrıldı sözünü tut basını ört nasıl iyi biri oldugumu göreceksin dedi ve yapamadığımda da bana basını bile kapatamayan aciz zavallısın dedi şeytanla bas basa kal lafları etti . Hiç bi zaman yapamazsın sen ben senden bi Allah rızasını istedim başka ne istedim sözünü tutmadın dedi şimdi size sormak istiyorum sadece basım acık diye beni bırakan , beni ben oldugum için istemeyn biri beni nasıl gercekten sevebilir ? Allah rızası by mudur gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…