Basket oynamadan boy uzar mı?

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
kızlar ben basketi sevmiyorum sürekli süt içsem evde zıplasam uzar mıyım. sonuçta basketçiler de zıpladıkları için uzuyor öyle değil mi ? boyum 1.55 yaş 16 :

Merhaba, basketbolu tavsiye edecektim ama sevmiyormuşsun. Süt ve süt ürünlerini tüketmen yararlıdır. Bunun yanında zıplayarak kapı eşiklerine değmeye çalışabilirsin, faydası olacaktır. Voleybola da gidebilirsin. İp atlayabilirsin. Boy uzatmada en çok tavsiye edilen diğer bir spor da yüzmedir. Düzenli olarak yüzmeye gittiğinde çok faydasını görürsün. Ama %75 i genetik diye biliyorum, ailenin boyu uzunsa senin boyuna da kesinlikle etki edecektir zaten. Çok kafanı takma, önemli olan boy-kilo orantısı. Boyunun ve kilonun birbirini dengelemesi gerekir, verdiğim tavsiyelere uyarsan bir kaç santim daha uzayabilirsin. Ben 21 yaşıma kadar uzadım, 9 yaşında voleybola başladım, 17 yaşıma kadar oynadım, bunun yanında yüzmeye de gittim, süt ve türevlerinin tüketimine önem verdim. Annemin boyu 1.71, babamın boyu 1.89, ben de 1.77'yim. Dediğim gibi, çok fazla takma kafana

kızlar ben basketi sevmiyorum sürekli süt içsem evde zıplasam uzar mıyım. sonuçta basketçiler de zıpladıkları için uzuyor öyle değil mi ? boyum 1.55 yaş 16 :

bn 1.71 'm 19 yaşnda ama bnce mnyon olmak iyidr çk faydasını görürsn öle zıplayp hoplama en fzl 1 2 cm fark yaptırır genetk bu işler sen ztn 18 ine kdr uzrsn brz dha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…