• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkentimiz ankarada bir köy okuluna kırtasiye yardımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi handeyavas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

handeyavas

Ziyaretçi
arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

1DEFTER 1 KALEM DAHİ GÖNDERSENİZ MİNİKLERİ SEVİNDİRİRSİNİZ. damlaya damlaya göl olur. arkadaşlar lütfen bu konuya ilgisiz kalmayın.

not-- ayrıca yardımların gittiği köy okulundan yardım kolilerinin resimleri buradan sizlere gösterilecektir.

Canım,bizim çocukların okullarındada kardeş okul belirleniyor.Toplanan yardımlar,topluca o okullara gönderiliyor.Size daha yakın bir yer yok mu,yardım edebileceğiniz?Her açıdan daha kolay olurdu.a.s.

arkadaşım biz şuanda tayin nedeniyle doğudayız.

burada gördüğümüz şey hep batıdaki okulların doğudaki okulları kardeş okul seçmeleri. ve görüyoruzki öyle yardımlar geliyorki buralara kamyonlarla tırlarla. .

gıda yardımı diyelim mesela lokantaya git burada yemeğin yanında ayran iste gelen ayranın dışında okul içindir parayla satılmaz yazıyor ama biz bu ayranları burada lokantalarda parayla alıp içiyoruz.

bizde dedikki bari bizde batıdan bir okul seçelim buda köy okulu olsun kırtasiye yardımlarını bu köy okuluna gönderelim. malum küçük köylerdeki çiftçilerimizin hali ortada hep itilen kakılan sadece seçim zamanında hatırlanan insanlar.

eğitim öğretim döneminde çocuklarına kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını ancak borçla alıyorlar. yağmur yağmışsa ialç alabilmişlerse tohumluk alabilmişlerse ektiklerinden kayde değer bir ürün kazanmışlarsa ellerine ancak bu ürünü paraya çevirdiklerinde borçlarını ödeyebiliyorlar. hep doğu hep doğunun çiçekleri. emin olun bizim batının çiçeklerininde yardıma ihtiyaçları var ve onlar bir yerlerden yardım istemeyede utanırlar. bizde bari toplanan yardımları bir köy okuluna gönderelim oradaki öğretmen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtsın.

arkadaşlar 1 defter 1kalem evinizde bile vardır. ptt kargoyla 3tlye bu yardımları ihtiyacı olan çocuklara gönderebilirsiniz. hem 1 çocuğun yüzünü güldürürsünüz hemde başınızın gözünüzün sadakası olur. ne olacakki.

kırtasiye yardımı konusunda karşılıksız yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. konu kapanabilir. ancak şuanda kırtasiye yardımlarının gideceği okuldan öğretmen arkadaş 23 nisan etkinlikleri için öğrencilere tişört aldırmayı düşünmüş eğer yardım etmek isteyen olursa daha sonra konuyla yakından igilenen arkadaşıma tişörtlerin modeli-rengi-ve bedenleri konusunda bilgi verecek.

eğer bununla ilgilenen olursa bana özelden ulaşsın. tişörtleri bize değil okula göndereceksiniz. isterseniz size 1-2 güne kadar okulun telefonunu ve bununla ilgilenen öğretmen arkadaşın numarasını verebilirim.
saygılar

Sanırım ilgi görmeyecek bir konu açtım ama birkaç arkadaş kırtasiye yardımında bulundu. Tişört yapmayıda bir tekstil atölyesi üstlenmiştir. Konu kapanmıştır.

Back