Başkent Hastanesinde Doğum Yapanlar

akodilo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
22
7
36
Merhaba,
başkent hastanesinde doğum yapanlar var mı?
memnunluk durumunuz ve fıyatları nedır bılen arkadasalr yazabılır mı?

Merhaba baskentte doğum yapmadim ama fiyatları sormustuk yanlis hatirlamiorsam normal.dogum.1200 seseryan istekli olursa 2300 zorunlu olursa da 900 lira olmasi lazim. Bazilarindan bu fiyata yatak parasi dahil.deil yatak parasi gunluk 500 oduyorsunuz dedi a ne kadar doğru bilemiyorum

cok cok teşekkürler. bu fıyatları hastane muhasebesınden alıyorsunuz degıl mı? paketlerı var mı acaba?

slm kızlar bende başkentte doğum yapacağım.ankara başkentte tedavi oldum şuan ikizlere hamileyim geçen eşim sordu normal 1100,zorunlu sezeryan 1000,istege bağlı 3000-4000 arası dedi yatak ücretini falan bilmiyorum o da mı varmış yandık desene.eğer bilgi edinirseniz banada haber edin bide oda süslemesi falan yapılıyor mu onuda soramadım.

ayyy canım tebrık ederım senı :) yakın zamanda gıdıp bende bılgı aldım.
normal 1200 sezeryan 3000 dedı
muanelerı sordum kendımı maddı olarak hazırlamak ıstedım testlerden cok buyuk rakamlar alınmyo dedı ordakı sekreter
son ayda detaylı ultrasaon var en cok parayı ona verysn dedı oda 500 mus.

canım hangı doktora gıdıyosn muanelere nekadar verysn bende baskent dusunyrm ama maddı olarak asar mı dıye cok korkyrm. 2lı taramalar nekadara oluyo testler falan suan olayın ıcındesın bılgılendrrsn cok sevınırım tesekkurler

ben gidiyorum başkente 2 li tarama 46 TL 4 lü tarama 100 civarı ayrıntılı ultrason 530 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…