Cnm gecms olsn yasin kac ve fsh hormon degerin kactüp bebek tedavisine başlamıştım.1 aydır dr vitaminler verdi.ben de ek olarak kürler yaptım.Dün dr a gittim.dr yumurta gelişmediğini söyledi.folükül yok dedi.erken menepoz olabilir dedi.tedaviyle tekrar tüp bebek denesek bile şansın çok az dedi.ama donörle bebeğin kesinlikle olur dedi...çok şaşkınım ve dünden beri sürekli ağlıyorum.dr a ablamla gittim.eşim de yoktu.eşim zaten tüp bebeği para tuzağı olarak görüyor ne yapıcam bilmiyorum.çocuk da olmazsa evliliğim biter..çok sıkıntılıyım..Yardım edin lütfen.ne yapmalıyım..
Cnm gecms olsn yasin kac ve fsh hormon degerin kac
fsh ı henüz ölçtürmedim yarın gidicem Dr a teşekkür ederim...canım...Cnm gecms olsn yasin kac ve fsh hormon degerin kac
Canım sen delimisin ya.İmkansız denilip de hamile kalan ne kadar çok kişi var çevremizde.Eşin haklı tüp bebek para tuzağından başka bişey değil.Tedaviyi,sağlığı ticarete dökmüşler.Benim ev arkadaşım doktordu.O bile böyle söylüuordu.Sen Rabbime sığın,menopaza girip hamile kalan bile var..Başkasının yumurtası ne bee..Aklına dahi getirme böyle şeyleri..Sen bol bol dua et,pozitif ol..Bak hz.Hatice anamıza 42 yaşından sonra kaç çocuk doğurdu?..tüp bebek tedavisine başlamıştım.1 aydır dr vitaminler verdi.ben de ek olarak kürler yaptım.Dün dr a gittim.dr yumurta gelişmediğini söyledi.folükül yok dedi.erken menepoz olabilir dedi.tedaviyle tekrar tüp bebek denesek bile şansın çok az dedi.ama donörle bebeğin kesinlikle olur dedi...çok şaşkınım ve dünden beri sürekli ağlıyorum.dr a ablamla gittim.eşim de yoktu.eşim zaten tüp bebeği para tuzağı olarak görüyor ne yapıcam bilmiyorum.çocuk da olmazsa evliliğim biter..çok sıkıntılıyım..Yardım edin lütfen.ne yapmalıyım..