Baskasinin yatagini kullanmak

Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.

herhalde bende yatamazdım aynı yatakta

Ay ben yeter ki yeniden evleneceğim adamla karşılaşayım :KK36: Onunla evleneyim.
Nerede olsa yatarım.

Konuya dönersek
1. Dini açıdan bir sakıncası yok yatağın eski olmasının.
2. Hijyen açısından bakınca çok temiz kullanılmışsa sakıncası olmaz benim için. Sonuçta otele gidince de bize "sıfır" yatak açmıyorlar. O yattığımız yataklarda da kim bilir neler yapıyorlar. Balayına gidince kendi yatağımızı taşımamız lazımdı o zaman. Keza 2 hafta sonra Antalya'ya denize gidince de otelde kalmayalım mı yani.

Abartmayın.
Aslolan düşüncelerdir. Eşyalar değil.

Ben takıntılıyım sanırım ya hijyenik açıdan kullanamazdım

Ben de başkasının yattığı yatakta yatmayı kabul edemiyorum.Arkadaşınız nişanlısına ' yatak odasını kız tarafı alır' desin.İstediği gibi bir tk alsın.Hem kendi içi rahat eder hem de nişanlısını da kırmamış olur:KK52:

Arkadasimin ilk evliligi karsi tarafin ikinci olcak.nisanlisinin kurulu bi duzeni var.yatak odasinida degistirmeyi gerek gormuyomus esya sonucta onemli olan dusunceler demis.ben bunu dinende dogru bulmuyorum.sizce boyle bisey dogru olurmu.
Arkadaşınız farklı bir yatak isteğinde bulundu ama evleneceği kişi gerek yok diyerek, kestirip attı mı yani? Eğer durum buysa bence büyük problem var.

Yani şimdi masa değil sandalye değil, televizyon değil, koltuk değil; yatak. Bari onu değiştirsin, nasıl bir adam o öyle? Hassas bir konu, herkesin içi almak zorunda değil. Bence değiştirilmeli, ben olsam ben de istemezdim. Ya bu bile karakterden ipucu veriyor aslında. Eski karısıyla seviştiği yatakta yeni karısıyla sevişmek ne demek?
Aynı şey uyumak için de geçerli.
Adamın bekârlığında o yatağı kullanmış olduğu misafirlerini ise söylemiyorum bile, siz anlayın.
Ayrıca varsa maddi imkan bütün eşyalar değiştirilmeli.

içinize sinmez yatar yada yatmazsınız,ama dinen derseniz bu kadar detay düşünürseniz
kimse otellerde kalmamalımı,yada bi arkadaşında,misafirliğe gittiniz bi odada kalacaksanız benden önce kimse burda yattı mı soracakmısınız.
ben yatmam arkadaşım eski karısının yatağına demek hakkınız ama konuyu başka yere çekmemek lazım.
( çiftler farklı odalarda bişeyler yaşayabilir ,gittiğimiz evleri sorgulayıp gitmiyoruz herhalde :KK66:)

dinde nasıldır bilmem ama ben istemezdim asla tabi eğer eski eşiyle kullandıysa

Arkadaşınız farklı bir yatak isteğinde bulundu ama evleneceği kişi gerek yok diyerek, kestirip attı mı yani? Eğer durum buysa bence büyük problem var.

Evet bence en önemli nokta bu.
Yatak olayı detay burada.

Önemli olan, arkadaşınız bir şey istedi ama nişanlısının tavrı böyle oldu. Eğer ki nişanlısı arkadaşınızın isteklerine saygı gösteren biriyse o zaman arkadaşınız bel ağrısı, sırt ağrısı vs gibi şeyleri öne sürüp yeni bir ortopedik yatak istesin. Visko yatak istesin. Özelliği olan bir şey istesin, bu bahaneyle yatak değişmiş olur.

Ama arkadaşınız direkt bu yatak olayına taktıysa işi zor.

Sonuçta insan sadece yatakta sevişmiyor evinde. Evin içinde ne varsa değişmesi lazım.

Duşta da sevişilmiş olabilir tabi, duşakabini küvetiyle beraber komple değiştirmek lazım.

Mutfak tezgahı? Mutfak masası? Mutfağı da tadilata sokmak lazım.

Koltuklarda? Hımmmm, kaplatmak da olmaz, yenisini almak lazım.

İyi ki adamın çocuğu yokmuş. Mazallah çocuğu da çöpe atmak gerekirmiş, çünkü çocuk direkt olarak sevişmenin ürünü, çok bariz yani. Çocuğa baktıkça nişanlısı da arkadaşınız da eski eşiyle sevişmelerini getirecekler akıllarına hemen.

X