• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama başkanın saç rengi ne ( resimli) bayılyorum ya saç renginee

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
suvz3n.jpg

yaa putini çok seviyorum ben çok karizmatik muhteşem biri.. saç rengi nedir sizce aynı boyamak istiyorummmmmmmmmmm :69: :69:

:60: neden putin =) aynı renk saçta olan bi sürü hatun var canım.. :61: saçların açık renkse eğer açık kumral olabilir belki :60:

:1:bence arkadaş putine olan aşkını itiraf etmiş ama ne yalan diyeyim ben de bu adamı beğeniyorum. ayrıca bunun saçları bebek sarısı diye bir renk var ondan olabilir. dalin şampuanla yıkanmış saçlardan yani:32:

saçını bu renge mi boyamak istiyorsun önce kendinle vladimirin resmini yan yana koy yakışıyor musunuz bir bakayım.ondan sonra karar veririm:66:

rusyaya gittiğimde kremlin sarayı önünde bekler putin çıktığı zaman da saçını yolar sana getiririm canım:) sen yeter ki iste :27:

нетттттт Я люблю Путинаaaaaaaaaaa:D

bu saç boyama forumu bombaymış yaa neden diğer konuları o kadar zaman karıştırıp durmuşumki boşuna:9::9::9:putine sormak lazım,o hangi boyayı kullanıyomuş acaba??adamın saçı açık kumral,bu gayet açık görünüyo.

Back