- Konu Sahibi rose_of_vova
yaa putini çok seviyorum ben çok karizmatik muhteşem biri.. saç rengi nedir sizce aynı boyamak istiyorummmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden putin =) aynı renk saçta olan bi sürü hatun var canım.. saçların açık renkse eğer açık kumral olabilir belki
bilmem canım yaa her zaman daha parlak gözüküyor ondan bu fotoda güzel değil biliyorum komik geldi ama öyle D: seviyorum rengini
teşekkürler bu arada
saçını bu renge mi boyamak istiyorsun önce kendinle vladimirin resmini yan yana koy yakışıyor musunuz bir bakayım.ondan sonra karar veririm
rusyaya gittiğimde kremlin sarayı önünde bekler putin çıktığı zaman da saçını yolar sana getiririm canım:) sen yeter ki iste
putinin saçlar gitmiş ama artık nereden tutar koparırım bilmem.
biz de birşey yapamıyoruz çünkü putin saç rengi noter tasdikli telif haklarını elinde bulunduruyor.
bu saç boyama forumu bombaymış yaa neden diğer konuları o kadar zaman karıştırıp durmuşumki boşunaputine sormak lazım,o hangi boyayı kullanıyomuş acaba??adamın saçı açık kumral,bu gayet açık görünüyo.
loreal casting creme gloss 700 u dene..:89: