Başkan:Kılıçdaroğlu adam olmadığını gösterdi

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.691
81.613
798
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Finlandiya ziyareti öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda kameraların karşısına geçti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bakan Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine ilişkin konuşan Davutoğlu, "Siyasi hayatın esası edeptir, üsluba dikkattir. Kılıçdaroğlu, bugün 2 büyük hata yaptı.

"BEN ONU ADAM OLARAK GÖRMÜYORUM"

Kılıçdaroğlu bugün "Bana adam gibi cevap versin" demişti. Adam olana adam gibi cevap verilir. Ben onu adam olarak görmüyorum cevap da vermiyorum.

UMARIM ÖZÜR DİLER

Adam olmadığını, insan olmadığını göstermiştir. Umarım çıkar dürüstçe özür diler. Özür dilemezse millet vicdanında mahkum olur."

http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1881341

Daha düne kadar kendileri de hayırsever iş adamların önüne yatacaklarını söylüyorlardı.
Ayrıca onu da geçtim, Önüne yatmak deyimini ben mi yanlış biliyorum.Herkes bir hakaret tarafına çekti lafı.
Evet aile bakanı olan kişi bile ( birilerine yaranmak adına) ensar'ın foyasını ortaya çıkarmamak için konuyu kapatmayı tercih etti.

El birliği ile olayın üstünü kapatmak için atmadıkları takla kalmadı.

"Onune yatma" nin 17/25 Aralık'tan sonra ne anlama geldiğini bu feveran edenlerin hepsi cok iyi biliyorlar da islerine gelmiyor olayi cok afedersiniz 'altina yatma'ya ceviriyorlar.

Sirf kendi pislikleri hatırlanmasin diye kadına asil hakareti de yine kendileri yapıyorlar. Yoksa bakana altina yattin diye bir K.K yok . Onu diyen algiyi manipule eden kendileri.

evet kılıçdaroğlu niyeti o olmasada ayıp etmiştir..
ama sizlerin anladığı niyetse muaamer bey ile reza arasında da acaip bir ilişki var demek oluyor..

kılıçdaroğlu özür dilesin katılıyorum..
yalnız o zaman diğerleride dilesin..

Kiz midir Kadin midir bilmem diyen adamin saksakcilari ozur dilesin diye kıyamet kopariyorlar. Ki K.K muammeri hatirlatmak icin dedi.

Özür dilemesinler bence. Yapip yapip ozur diliyolar sonra birbirlerinin ellerini falan sıkıyorlar . Mide bulandirici

yok işte önüne yatmakla altına yatmak arasında bir fark yok diye düşünüyorlarsa demek muammaerle reza arasında acaip bir ilişki var zira kendisi önüne yatmak istemişti..

ona bakarsak kılıçdaroğulundan önce özür dilemesi gereken kimler kimler var..

Heh onu diyecektim.
Önüne yatmak ve altına yatmak çok çok farklı kavramlar. İkincisi bildiğiniz küfür ki elbette bir kadına, bir erkeğe denmesini kabul etmeyiz.
Ama önüne yatmak deyiminin çok açık bir 17/25 referansı olduğu ortadayken toz kaldırmak saçma.

Başlığa yorum: Başkan kim?

Konuya yorum: o bakanı hala koltuğunda oturtan, yolsuzluk hırsızlık yapan, birilerinin önüne kendi isteği ile yatan, kadın hakkındaki iğrenç söylemleri bitmek tükenmek bilmeyen, nerde ahlaksızlık varsa altından isimleri çıkan adamlar adam da kılıçdaroğlu mu değil... Pehhhh...

Sence kim sephora yazıyor ya konuda

kılıcdaroğlunun imasının o yönde olmadığı belli ama yaptıkları yanlışları unutturmak için her türlü hadiseyi kendilerine göre çeviriyorlar. Eğer Kılıçdaroğlu düşünmek istedikleri amaçla söylediyse evet ayıp etmiştir ancak Ramazanoğlunun bir çocuğun tecavüze kurban gitmesini normal bir olay olarak görmesinden daha korkunç değil. Ayrıca beyini çocukları suçlu görmeye otomatik ayarlı olduğu için bir de istismara uğrayan çocukları cezalandıracağız diye bir gaf yapmayı başardı.

Kılıçdaroğlu nu onlar dahil herkes biliyor ki bu üsluba sahip biri değil maksatları bencede gündem değiştirmek
Keşke kılıçdaroğlu nu kınadıklarının yarısı kadar Ensar vakfınıda kınamış olsalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…