• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarının iyi Yanlarını Bulma Alışkanlığı Edinin

aybeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
a.s İnsanlara her zaman iyi gözle bakın ve haklarında en iyi şeyleri düşünerek yaklaşın.Bu yaklaşım tüm ilişkileri olumlu bir noktadan başlatacak ve karşınıdaki kişinin de size yaklaşmasına, ilgi duymasına neden olacak ve sizde olumlu nitelikler bulması olasılığını arttıracaktır. Birbirinizle ilişkiniz böylece gitgide daha sıcaklaşarak sürecektir. Bunun terside doğrudur. Dikkatli olun.:enbuyukkk:

Polyannacı değilim
Ama kendime insanların (bana göre - bana yönelik) eksi taraflarıylada başa çıkabilmeyi öğretiyorum
Aksi takdirde üzülen yıprana kendim oluyorum

herkesi olduğu gibi kabul etmekk insanınn en güzel kişiliğidir bence ama kendinide olduğu gibi kabul ettirmekte önemlidirr
yani sevilmek adınaa bir kalıba girmeyince ortam daha doğal ve daha olumlu oluyor
başka şekilde tanııtığınızda kendinizi bir olay olduğunda insanlar sizi yanlış değerlendirebiliyorr
yanii çevrenizdeki herkes sizin neyle mutlu olup neye üzüleceğinizi neye nasıl tepki vereceğinizi az çok bilmelii

yani aslında ii yanlarını bulmaya çalışmaktan ziyade herkes birbirine olduğu gibi davranmalı bence
çünküü sen kendini çok yardımsever biri olarak tanıtırsın ben senin bu özelliğine aldanıp hayırlık bişiy olduğunda kapın çalındığında kimseyi geri çevirmemelisinn
anlatabildimmi bilmiyorumm ama ben ilk tanıştığımdaa artık anlayabiliyorumm hangi yönü doal hangi yönü yapmacıkk bunaa dikkat ediyorumm gerisi zaten gelirrr

Back
X