• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkalarına zarar vermekten korkuyorm

sessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
146
22
48
Hatay
selam kızlar.ilk defa bunu bi yerde dile getirmeye karar verdim.bunu kendime söylemeye bile korkuyorm.ben başkalarına zarar vermekten korkuyorum.sanki evdekilere zarar verecekmişim gb geliyor ama asla böyle bi şey yapmadm.yapmam.ama içimde bi korku var gündüzleri sorn yok genelde akşamları oluyor ev kalabalıkken olmuyor mesela kardeşimle faln yalnız kaldığmda böle korkulara kapılıyorm hiç tedavi görmedm ilaç kullanmadm benden başkada kimse bilmiyor bunu.bunu yaşayan var mı yardm edin lütfen

Nasıl birisin biraz ondan bahsetsene mesela çok hayal kurarmısın filim izlermisin ?

Benimde şöyle bir durumum oldu SAW diye filim var bilmeyen yoktur müziği hep hoşuma gitmiştir telefonuma indirmiştim
Otobüste kulağıma geldi :D bi an katliyam hayelleri :D ciddi bir şey değil sadece kendim istediğim için bunu düşündüm ama senin durumun farklı engel olamıyorsan bir an önce doktora başvurmalısın.

aslında bunlar canım sıkkın huzursz olduğum zamanlar oluyor.şuan yaşadığım yere 1 ay önce taşındım pek çevrem yok burada.kafamı dağıtamıorm işede 2 hafta oldu başlayalı çok samimi olabileceğim kmse yok.daha önce yaşadığım yerde böyle şeyler pek olmuyordu.burada yaptığım tek şey işe gidip gelmek uyumak tekrar iş... zatn ben korku filmi faln hiç izleyemem

Back