• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkaları adına kendinden vazgeçmek bir nevi...

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Çok uzun zamandır kendimi önemsemediğimi farkettim yaklaşık 2,5 senedir kendi adıma doru dürüs bişey yapmadımı gördüm.Etrafımdakileri kırmıyımda üzmüyimde onlar beni sevsinde ne olursa olsun gibi oldu.
Şöle yapsam insanlar beni severmi burda böyle davransam insanlar bana onay verirmi die düşünür oldum.Kendi kişiliğimi yaşayamıorum :((
Bişe olunca bend bunun gibi davrannmalıyım diyorum.Ama bi yandan kesinlikle kendim olmak istiorum.İçimdeki bu sesle çok tartışıyorum arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım ?
Çok mutsuzummm :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
bana da olmuştu bu çok saçma ama milletin benim hakkımda ne düşünceğini düşünmekten kendimi unuttuqum oluyordu dedim kendime ben ne yapıyorum ya bunu kendi çabamla yendim bazı psikolojik sorunların çözümü sadece psikoloğa gitmek değildir bence başkaları yüzündne yapamadıqın şeyleri kimseyi umursamadan özgürce yaptıqımdan beri böyle bi prblemim yok yani toplum içindeysem diyorum ki bir daha bu insalrı görmicemki veya o ses nederse desin önemseme bi süre sonra sende kendini ii hissetceksin millet ne düşünürse düşünsün yani biraz akışına bırak sende bence kendini hasta gibi görme tamam duyarlı olmak güzel şey ama herşeyin fazlası zarar sonuçta dünyaya 1 kere geliyoz demi

arkdşm bizlerin hatası bu işte kendimiz için deilde başkaları için yaşamak ben bunu aştım ve kendime herzaman dedimki kızım sen sana lazımsın sen olmassan zaten kimse olmaz önce ben bu fikri kendine alıştır ve önce kendini düşün kimin için ne yaparsan yap inan bir değerin olmuyor insanın kendisini düşünmek bencillikde deil inan

okadar çok sıkıntı çektim ki ama herşeyden bir ders çıkardım ben bunu söleyince önce ben ben bana lazımım diye herkez bana karşı çıktı sen çok bencilsin diye neden ben hastalansam eşim kaçgün bakıcak ikigün sonra bıkıcam çocuklarımda aynı evi çeviren aileyi ayakta tutan herzaman kadındır yani bizler oyüzden bizler sağlam duralımki ailemizede faydalı olalım bırak sen rahat ol içinde bişe tutma kırılan kırılsın sen keyfine bak unutma SEN SANA HERZAMAN LAZIMSIN sevgiler cnm

çok teşekkür ederim ikinizede dediklerinizi denicem.
kimse benden üstün deil herkes eşittir dediiğğiniz gibi.

kaydirigubbakcemile5 hani bi laf varya geçmiş geçmişte kalır gelecek gelirmi belli değil gün bu qün diye bu qünü yaşa takma kimseyi

Son düzenleme:
insanlar zaman zaman hayatlarının bir yerinde böyle duygulara kapılıyor herhalde.bakın çevrenize bu duyguyu yaşamıyan insan yok gibi.evet bende yaşadım.buna insanın kendi kendiyle mücadelesi diyorum.bunun farkına vardınızsa mantıklı bir insansınız demekki.hiç umutsuzluğa kapılmayın bir orta yol bulup orada ilerleyin kendiniz olun.:delphin:

Back