talin bayiliyorum yolladigin yazilara. Cok tesekkür ederim.
Harfi harfine katiliyorum, bir tek saglik yolumuza birden engel olarak cikarsa veya büyük bir kaza o zaman gercekten bir kazanin veya sagligimizin kurbani olabiliriz belki ve yapmak istedigimizi belki tam olarak yapamayiz.
Ama ayni konuyu gecenlerde ablamla tartisiyordum.
Bende isteseydim : babam cok cimriydi gece ders calistigimda elektrik parasi gidecek diye hep söylenirdi, kizardi bana, ben yinede mum isiginda bir kösede ders calistim.
Bende isteseydim: annemin ve babamin okur yazarligi bile yoktu, ben Almanya gibi yerde Dishekimligi niye okudumki?.
Bende isteseydim: zaten kiz cocuguyum der okumazdim, zira bizim ailede kizlara pek deger verilmezdi. Halada gözlemliyorum, hala bu zamanda bile anneler erkek dogurdumu daha bir mutlu olurlar.
Yani inan bu liste böyle uzar gider......
Demek istedigim, insan yeterki istesin neler basariyor neler. Buna gercekten inaniyorum ve yasadim.
Ama nedir, tabiki cok calisarak basarabilirsin bu dediklerimi.
Arkasindanda söyle bir bakarsin arkana ve kendinle gurur duyarsin.:lepi::lepi:
Tek tavsiyem genclerimize kimseyi hayatinizda engel olarak görmeyin, hersey sizde baslar, sizde biter, zaten sunun bunun yüzünden olmadi diyenler gercekten ilk önce kendisini kandiriyor. Ne kadar gercekci olursak o kadar hayat güzel olur hayal kirikligi yasamayiz cünkü.
Uufff cok oldu, sevgiler...