Başka ülkeden yeni bir ilişki...

Hayati çok hizli yaşiyorsun. Binlerce kez yazdik birak bu işleri geleceğine odaklan diye hala kafanin dikine gidiyorsun. Allah hakkinda hayirlisini versin.

Bana "seninle bisey konuscam" ya da "bisey sorcam" dediginde ufak bi kalp krizi geciriyorum. Sözluyken boyle degildim
Kendini sakinleştirmeye çalış, kuzenine "Ben bu kızla görüşüyorum" dese ne olacak mesela? Kuzenler kolay kolay birbirinin açığını ele vermezler; verse de, "Okulda tanıdığım bir çocuk, samimi arkadaş olduk, neden böyle yaptı anlayamadım" der çıkarsın işin içinden. Hayatından da çıkarırsın, sorun çözülür. Böyle düşün :)

Bence bu adamin niyeti iyi değil. Sizin aranizda da ciddi bir şey olduğunu sanmiyorum. Tepkin fazla olmuş. Birde bildiği dile takman var ki o konuya hiç değinmeyeceğim.
Bana hep "sumosh sakin ol, tamam somosh, sakin sumosh şiddetlenme sumosh." diyor. Hakli da. Ya da sevdigimden mi böyle yapiyorum acaba. Sözlüyken boyle degildim

Kendisi de öyle dedi. Vallahi yazik bana dedi. Gülü seven dikenine katlanir diye de Türk atasözü ekledi. Benden iyi konuşuyor

Cocuk zaten Türk degil mi? Farisi falan mi?
Bence sen gerçekten psikolojik destek al.
Boyle seylerden de bi muddet uzak dur.
Para biriktir bi fotograf makinasi al. Çık dogaya dogayi fotografla. Zamanla kendine gelirsin..

Kendini sakinleştirmeye çalış, kuzenine "Ben bu kızla görüşüyorum" dese ne olacak mesela? Kuzenler kolay kolay birbirinin açığını ele vermezler; verse de, "Okulda tanıdığım bir çocuk, samimi arkadaş olduk, neden böyle yaptı anlayamadım" der çıkarsın işin içinden. Hayatından da çıkarırsın, sorun çözülür. Böyle düşün :)
Bu kuzenim evli barkli tüm sülaleye yayar. Kendi instagramimdan da engelledim kuzenimi

Cocuk zaten Türk degil mi? Farisi falan mi?
Bence sen gerçekten psikolojik destek al.
Boyle seylerden de bi muddet uzak dur.
Para biriktir bi fotograf makinasi al. Çık dogaya dogayi fotografla. Zamanla kendine gelirsin..
Türkmen :) inan hiç kimseyi düşünmüyor ve istemiyodum. Birşey hissetmesem çoktan bırakmıştım. Hobilerim var özbekce öğreniyorum

Defalarca okudum ama hala çok iyi Rusça bilmesinden neden rahatsız olduğunuzu anlamadım...Ne güzel kültürlü adam.

19'sun ama 15 yaşında gibi davranıyorsun. Düzeltmen lazım kendini. O çocuğun yerinde bir Avusturyalı, Alman ya da Amerikan falan olsa basardı sana tekmeyi, ne o öyle bağırıp çağırmalar falan. Bence ilişki için bile yaş olarak değil ama zihinsel olarak küçüksün. Düşünce tarzında "büyü" ve öyle ilişki kur milletle. Böylesi senin için daha iyi olur.

Defalarca okudum ama hala çok iyi Rusça bilmesinden neden rahatsız olduğunuzu anlamadım...Ne güzel kültürlü adam.
Elimde olmadan sinirleniyorum. Bana arapca ogret ben de sana rusca ögretiyim dedi. Hayir dedim. Niye böyle yapiyosun dedi. Üzüldüğünü ama beni de birturlu birakamadigini söylüyor

19'sun ama 15 yaşında gibi davranıyorsun. Düzeltmen lazım kendini. O çocuğun yerinde bir Avusturyalı, Alman ya da Amerikan falan olsa basardı sana tekmeyi, ne o öyle bağırıp çağırmalar falan. Bence ilişki için bile yaş olarak değil ama zihinsel olarak küçüksün. Düşünce tarzında "büyü" ve öyle ilişki kur milletle. Böylesi senin için daha iyi olur.
Ergenlik yaptigimin farkindayim. Önceden böyle degildim ilk defa gercekten biseyler hissedince böyle tökezledim

Elimde olmadan sinirleniyorum. Bana arapca ogret ben de sana rusca ögretiyim dedi. Hayir dedim. Niye böyle yapiyosun dedi. Üzüldüğünü ama beni de birturlu birakamadigini söylüyor

Yani bunda aslında sinirlenecek hiçbir şey yok.Bence bir uzmana danışın.
Ayrıca insanlar fazla sıkılmaya gelmezler.Tavsiyem bir şekilde kendinizi frenlemeniz.Çünkü güzel duygular hissediyorum demişsiniz yarın bir gün yaptıklarınız için size kızdığında yerini daha kötü duygular alacak.

X