Başka hatta tl aktarma

elieshagangsta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
633
261
Merhaba bir kaç gün önce belirsiz biri tarafından hattıma 120 tl yüklendi kişi kendisi ulaştı yanlışlıkta olduğunu söyledi iade istiyor fakat tek seferde 10 tl gönderiliyor ve her seferde 2 tl kesiyor gönderme ücreti olarak .Hepsini tek seferde nasıl gönderebilirim?

Internetten sen de onun hattina yukleme yapabilirsin. Iade gibi olmaz tabi. Normalde sende kalani kullanabileceksen, en kolayi bu.
Saf midir nedir, azicik dikkat etsin. Niye sadece 10 tl, ben kardesime fazla atabiliyorum. Olmadi 24 lirasi kesik gonder, gonderdigine sukretsin.

Aynen iki kez soruluyor numara iki kez de nasıl yanlış söylendi anlamadım .Hattım avea 120 yazınca en fazla 10 tl gönderilebilir diyor bende anlamadım söylediğiniz gibi eksik gönderirim olmadı

size yüklendiği kadar sizde onun hattına yükleyin niye uğraşıyosunuz o kadar

120 tl lazım olmaz ki bana söylediğiniz mantıklı tabi ama bana gereksiz 120 tl o yüzden

Anliyorum canim, onun hatasi. At bir mesaj soyle her seferinde bu kadar kesiyor, bu sekilde kesintili gonderebiliyorum diye. Sana denk geldigine sukretsin, banane diyip cikabilirdi de bir baskasi.

Fazla da muhatap olma bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…