Başka doktora gitmeli miyim ??

rocka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
40
0
86
İstanbul
arkadaşlar. bundan 9 ay önce bebek maceramız başladı ilk 5 ay kendimiz denedik baktık olmuyor uzun araştırmalar sonucu iyi olduğuna inandığım ve aynı zamanda çalıştığı hastanenin tüp bebek bölüm başkanı da olan bir doktora gittik... forumlarda hakkında hep iyi şeyler yazıyordu... ilk etapta artık bebek istediğimizi ve yaşımın 29 olduğunu 5 aydır denediğimizi ve henüz hamilelik gerçekleşmediğini anlattık.. bana söylediği "ben ultrasonda gördüğüme inanırım, hormon testi falan boşa zaman kaybı" oldu.bu tavır önce hoşumuza gitti ve bana aynı gün vajinal ultrasonla muayene yaptı hiçbir problem olmadığını ve bir sürü yumurtam olduğunu söyledi... normalde 1 seneden önce tedaviye başlanmadığını ama yaş faktörü ve bizim zaman kaybetmek istemediğimizi de göz önüne alarak eşimin spermiogram yaptırmasını istedi... test orada yapılmadığı için başka bir yerde yaptırmak üzere hastaneden ayrıldık. daha sonra bir süre daha beklemeye olmazsa birkaç ay sonra testi yaptırmaya karar verdik.. ve bu ay testi uyguladık.. bebeksiz 1 seneye yaklaşıyoruz. test sonuçlarını doktora gönderdim ve bana verdiği tek cevap "her şey normal" oldu ! doktorun bu baştan savma ve ilgisiz tavrı beni rahatsız etmeye başladı.. neticede bana hiçbir test uygulamadı. ultrasondan neyi ne kadar anlayabilir ? eşimde bir problem olmayabilir ama ya bende yumurta çatlama sorunu, tüplerde tıkanıklık veya herhangi hormonal bir bozukluk varsa bunu ultrasonda görebilir mi ? hadi hepsini geçtim... her şeyin normal olduğunu bizde az çok anladık testten ve internetteki sonuçlardan, ee bundan sonra hangi yolu izleyeceğiz ? "her şey normal" ne demek ? doktora ne yapılması gerektiğini ben mi söyleyeceğim... çok sinirliyim çok... başka bir doktora gitmeli miyim. yoksa bu doktora güvenip hiç birşey yapmadan beklemeli miyim ?

ve dün artık iyice umudumu kaybetmeye başladım sanırım...

Canim kesinlikle baska dra gitmelisin ben pko hastasiyim gittigim 3. dr bu teshisi koydu ne demek tahlil sacma rahim filmi cekmesi gerekli seni basindan saviyo canim bence

Canim kesinlikle baska dra gitmelisin ben pko hastasiyim gittigim 3. dr bu teshisi koydu ne demek tahlil sacma rahim filmi cekmesi gerekli seni basindan saviyo canim bence

bende öyle hissettim... ama neden ? ben zaman kaybetmek istemiyorum ve bir problem varsa bir an önce tespit edilip tedavisi neyse uygulanmasını istiyorum...

canım bencede başka doktora git bazı doktorlar böyle ilgilenmiyorlar nedense örnek veriyim sana başka bir topikte bi arkadaş var kendisi gidip başka doktora görünmeseydi hala neden olmadığını bilemiceklerdi meğer tüpleri kapalıymış ameliyat olmuş açmışlar tüplerini götmeseydi bilemicekti neden olmuyor diyip durucaktı bence sende başka doktora git derim

bir de böyle şeylere şahit olunca hepten sinir oluyorum... şeytan diyo yaz doktorun adını da görsün milleti baştan savmak neymiş

bir de böyle şeylere şahit olunca hepten sinir oluyorum... şeytan diyo yaz doktorun adını da görsün milleti baştan savmak neymiş

neden böyle yaptıklarını hiç anlamam zaten istanbuldamısın canım sen?

istanbul'dayım canım bakırköy de

bildiğim 2 tane çok iyi doktor var burdan isim veriliyor mu bilemiyorum veriliyorsa yazıyım sana isimlerini bi araştır istersen

bildiğim 2 tane çok iyi doktor var burdan isim veriliyor mu bilemiyorum veriliyorsa yazıyım sana isimlerini bi araştır istersen

burdan isim veriliyor mu bilmiyorum eğer veriliyorsa bildiğim 2 tane çok iyi doktor var istersen bi araştırırsın

burdan isim veriliyor mu bilmiyorum eğer veriliyorsa bildiğim 2 tane çok iyi doktor var istersen bi araştırırsın

canım doktor tavsiyelerin için teşekkürler. hizmet hastanesi zaten benimde ilk aklımda olan hastaneydi fakat doktorları ne zaman aradıysam hep çok yoğundular... 2 ay boyunca randevular dolu denilmişti en son bende o zaman değiştirmek zorunda kaldım... ben biraz pimpirikliyim sanırım. istediğim zaman ulaşamayacağım, gidemeyeceğim doktora çok sıcak bakmıyorum... ama yinede senin tavsiye ettiğin doktoru da bi deniycem... şimdilik kafamda bir kaç yer daha var.. yinede teşekkürler çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…