• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bölüme geçiş konusunda yardımm

siyah-dxuxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
477
0
116
İstanbul
mrb arkadaşlar ben işletmeye yazıldım bu sene ama ben bunu bitiremiycem galiba yaa çok umutsuzluğa kapıldım matematikten hiç bişey anlamıyorum meslek çıkışlıyım alt yapı olmayınca daha zor oluyor milleti dinleyip işletme yazdım ama şu an pişmanım keşke halka ilişkiler falan yazsaydım diyorum şimdi geri dönüş şansım var mı acaba en azından 2.dönem yada seneye bilen varsa yardım etsin lütfensenağlama

mrb arkadaşlar ben işletmeye yazıldım bu sene ama ben bunu bitiremiycem galiba yaa çok umutsuzluğa kapıldım matematikten hiç bişey anlamıyorum meslek çıkışlıyım alt yapı olmayınca daha zor oluyor milleti dinleyip işletme yazdım ama şu an pişmanım keşke halka ilişkiler falan yazsaydım diyorum şimdi geri dönüş şansım var mı acaba en azından 2.dönem yada seneye bilen varsa yardım etsin lütfensenağlama

Maalesef bölümler arası geçiş yapamıyorsun...Ama İşletme güzel bir bölüm bence öyle hemen vazgeçme...Bende Maliye bölümünde okuyorum ve benimde matematik v.b.sayısal derslerle aram pek iyi değildir,hatta 2.sınıfa matematikten borçlu geçmiştim...Ve şu an 3.sınıftayım...Karamsarlığa kapılma..Kalan zamanını çok iyi değerlendir,baktın ki matematiği halledemeyeceksin,borçlu geçer gelecek seneye bırakırsın o dersi...Hiçbir dersten korkma, dersler senden korksun yav :lepi:

bende aynı canım meslek çıkışlıyım ve 2. sınıfa geçtim fakat alttan ders olarak matematik kaldı.Matematik alt yapımda orta okuldan sonra yooooooooooooook ama kursa gidicem

artık mecbur yapmaya çalışcam yani bölüm değiştirmiyomuşummafoldumben ya bu matematiği napcaz ya sallasam tutarmıki:kedi: cidden kızlar ya bu sınavda yanlış doğruyu götürüyomuki?

Çalışabildiğin kadar çalış..Arasınavda yüksek not almaya bak...Kafadan atmakla geçemezsin..Bu arada yanlış doğruyu götürmüyor...

bende sınıftayım meslek cıkıslıyım ama bu sene kursa gıdıyorum bu sene gecıcem ınsalah ama cok erken pes etmişsınız derım ben

Back