Merhabalar ben bu sene 3.senemi bitiriyorum yani seneye lisans eğitimimin son yılı. Yüksek Lisans için bölümümden tamamen bağımsız başka bir bölümde ilerlemeye karar verdim (Sanat tarihi). Forumlarda araştırma görevlisi olmak için illa torpilimiz olası gerektiğini ya da mesela lisans eğitimi boyunca bir hocaya yalakalık yapıp yanaşmamız gerektiğini yazmışlar. Ben açıkçası katılmıyorum ama bir yandan da ya öyleyse diye korkmuyor değilim. Yüksek lisans yaparken bir yandan da araştırma görevlisi olarak çalışmak istiyorum çünkü herkes gibi bir an önce ekonomik özgürlüğümü elime almak istiyorum. ,
ALESte durumum iyi gibi 90larda bir puan alacağıma inanıyorum yabancı dilde de 8.kurdayım yaz boyunca çalışmalarımı sürdüreceğim bana bu aşamada tavsiyeleriniz nelerdir? Hayalim İTÜ'ye girmek Marmara Üni.'de okuyorum zaten farklı bir üniversitenin bana farklı artıları olacağı kanısındayım. Hocam bana tavsiye olarak sanat tarihiyle ilgili bol bol okuma yapmamı ve belli bir aşamadan sonra İTÜ'deki öğretim üyeleriyle tanışmamı tavsiye etti. Sizden de öneriler bekliyorum yardımcı olursanız çoo..ok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.