• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit kist ve durmayan adet

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
Kızlar negatif sonuçlanan tüp bebek sonrası adet oldum fakat adetim bir türlü kesilmedi. Dr a gittim. Basit kist oluşmuş dedi . Cyclo prognova diye bir ilaç verdi. Bitince adet olursun 3. Günü gel dedi. Fakat kanamam geçmedi bir türlü. Hergün geliyor hala. Böyle bir durumla karşılaşan varmı kızlar? Moralim çok bozuk. Hergün kan görmekten bıktım artık

Kızlar negatif sonuçlanan tüp bebek sonrası adet oldum fakat adetim bir türlü kesilmedi. Dr a gittim. Basit kist oluşmuş dedi . Cyclo prognova diye bir ilaç verdi. Bitince adet olursun 3. Günü gel dedi. Fakat kanamam geçmedi bir türlü. Hergün geliyor hala. Böyle bir durumla karşılaşan varmı kızlar? Moralim çok bozuk. Hergün kan görmekten bıktım artık
Geçmiş olsun canm benimde kistim vardi dermoid kist ameliyat oldum ama adetle ilgili problemim yoktu senin durumun hakkında pek bilgim yok ama dr gittiğinde ne dediğini burda paylasirsan sevinirim merk ettim allah acil şifalar versin

Back