Basit & hoş olmalı.

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
kızlar okula, bi ödeev götürmek zorundayım. böyle hoş birşey olmalı. ama çok uğraştırmasın. basit eşyalarla yapılabilecek, maliyeti fazla olmayan bir tasarım-icat-süsleme-arac-gereç yapmam lazım. şart koşulan özel bi konu yok yani. fikri olan varmı?

canım belli bir malzeme imkanın varsa ona göre de düşünebilirim.Pek sanmıyorum özellikle düşündüğüm için geleceğini ama senin için ilham perilerine yalvarıcam :KK1:
bir de nasıl bir seviye de olsun :/

Eski bir saat'i degerlendirebilirsin mesela.. Demode oldugunu dusundugun bir saatin dis tarafini cikar ve yenisini yap. En ucuz maaliyeti olan sanirim kartondur. Kalin ve saglam oldugunu dusundugun bir karton'u al ve yuvarlak seklinde kes. Cok ufak bir boyda olmasin. Boya sprayleri var; iki renk al. Biri altin rengi digeri gumus olsun. Once altin rengi ile boya. Kuruduktan sonra Gumus'u uzerine boya ve esinle yada sevgilinle henuz boya islakken el izi birakin. Elinizi bastiginiz yerin altinda altin rengi cikicaktir diger yerlerde gumus rengi kalicaktir =)

Cok romantik ve ayni zamanda da kullanimi guzel bir design duvar saatin olur :KK52:

Şu el işi meselesi güzelmiş.:nazar: Denerim.
Malzemeler çok uçuk kaçık olmasın kızlar Ltf.

keçe kullanarak basit el işi süsler yapabilirsin mesela. keçe bulmakta çok zor değil artık. gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde keçe satılıyor bildiğim kadarıyla. değişik renkli keçelerden fazla maliyetli de olmadan güzel şeyler yapılabilir. evde zaman geçirmek için bu işe sardım şimdi :):):) oldukça da rahatlatıyor insanı

keçe kullanarak basit el işi süsler yapabilirsin mesela. keçe bulmakta çok zor değil artık. gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde keçe satılıyor bildiğim kadarıyla. değişik renkli keçelerden fazla maliyetli de olmadan güzel şeyler yapılabilir. evde zaman geçirmek için bu işe sardım şimdi :):):) oldukça da rahatlatıyor insanı

Canım evde renkli keçe var ama hiçbirşey gelmiyor aklıma. fiyonk yapıp tacıma falan takıyorum sadece.
oda sarmıyor beni :KK1:

Ben eski halka küpelerimden bileklik yapmştm arkdşlarm tarafından oldukça beğenilmişti basit mi olur bilemiyorm ama en azından elindeki malzemeyi değerlendirmiş olursun =)

X