• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basit Burun Estetiği

BektasKoyuAssos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
247
82
38
Basit burun estetiği, tamponsuz, alçısız, neştersiz burun estetiği olarak son günlerin en çok konuşulan estetik operasyonlarından bir tanesi. Burnuyla estetik olarak sorun yaşayan, radikal bir değişime ihtiyaç duymadan sadece burnun uç kısmını şekillendirmek isteyen hastalara yeniden form kazandırmak üzere yapılan bir işlemdir. Yaş ilerledikçe düşen burunlara ve ya kalkık burun ucu isteyenlere en doğru alternatif estetik uygulamasıdır. Adı üzerinde basit bir uygulama olan bu operasyon, ayrıca ameliyatların olası risklerini ortadan kaldırarak, hastaya en konforlu iyileşme sürecini yaşatır. Lokal anestezi ile 15-20 dakika süren basit burun estetiği, şişme ve morarmanın neredeyse hiç olmadığı, tampon ya da alçı kullanılmadan, ertesi gün işinize dönebileceğiniz bir konfor sağlıyor.

Ayrıca hastaya operasyon öncesi dijital ortamda burnunun nihai sonuçları önceden gösterilerek, bizzat nasıl bir görüntüye kavuşacakları hakkında fikir sahibi olmaları sağlanıyor. Bu dijital simülasyon sayesinde hastalar sürpriz yaşamadan operasyona gönül rahatlığı ile giriyorlar.

Basit Burun Estetiğinin Avantajları

-operasyon sonrası şişlik ve morluk yaşanmaz

-tamponsuz, alçısız ve neştersiz bir yöntemdir

-iz kalmaz, iyileşme süreci son derece kısadır

-hastaya hemen sosyal hayatına dönme şansı verir

-operasyon sırasında ve sonrasında ağrı minimum seviyededir

-Dijital simülasyon sayesinde burnun son halini görebilme ayrıcalığı

-Basit burun estetiği operasyonundan 1 saat sonra eve gidilebilir ve hatta ertesi gün tekrar iş hayatına başlayabilirsiniz

Son düzenleme:
merhaba .peki daha önce ameliyat geçirmiş biri sadace ucu için bu amliyatı olabilirmi..burun ucum düştü sadece ucunu kaldrtmak için ..revizyondan çok korkuyorum

merhaba .peki daha önce ameliyat geçirmiş biri sadace ucu için bu amliyatı olabilirmi..burun ucum düştü sadece ucunu kaldrtmak için ..revizyondan çok korkuyorum

Merhaba,

Elbette olabilirsiniz ya da burnunuzun durumu kontrol edilerek dolgu uygulaması ile burnunuza mudahale de edilebilir. Kısaca bu tarz bir düşüklük için tabi sizin anlattığınız kadarıyla ve anladığımız ölçüde, tekrar revizyon yaptırmanıza gerek tok. Bu kararı verebilmek için mutlaka muayene olmanız gerekiyor. Net ve doğru teşhis ancak bu şekilde anlaşılabilir. Muayene planlaması yapmak için bize forum özel mesaj kanalından ulaşabilirsiniz

cok teşekkür ederim ..burun ucuma müsahele edildiği takdirde çok memnun olucam sanırım anladıgım kadarıyla bu mümkünde alt tarafta oldukca kıkırdak oldugunu düşünüorum en kısa zamanda görüşme yapmak için dönmek isterim

Bende yakın zamanda burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. Randevu aldım Bülent beyden muayeneye gelicem. bakalım kendisi bana neler önerecek? metnini tanıdıklarımdan duydum meraktayım.

Benim ilgimi cekti bu yontem ile birlikte labioplasti de yapiyor musunuz?

Merhaba,

Op. Dr. Bülent Cihantimur'un "Genital Güzelleştirme" olarak literatüre giren ve içinde labioplasty prosedürelerinin de olduğu uygulaması hocamıza "Altın Bistüri" ödülünü kazandırdı. Konuyla ilgili ayrıntıları www.bulentcihantimur.com ve ya www.estetikinternational.com.tr sitelerinden öğrenebilir, forum özel mesaj yoluyla bize ulaşabilirsiniz

Merhaba, 3 gun once burnuma gecici dolgu uygulamasi yaptrdim fakat cok buyuk oldu begenmedim. rinoplasti ameliyati icin 6 ay dolgunun erimesini mi beklemem lazim?

Merhaba, 3 gun once burnuma gecici dolgu uygulamasi yaptrdim fakat cok buyuk oldu begenmedim. rinoplasti ameliyati icin 6 ay dolgunun erimesini mi beklemem lazim?

Burun en fazla ödem yapan ve en geç ödemi atan bölgelerden bir tanesi. Ödemleriniz geçecektir diye düşünüyoruz ama tabiki dolgu uygulamanızı yapan doktora şikayetinizi bildirmeniz en doğru karar alacaktır. Bir kaç hafta beklemenizi tavsiye ediyoruz, yine de sorun yaşarsanız, basit burun estetiği için iletişime geçebilirsiniz

Merhaba burun kanatlarim cok genis ve yas ilerledikce sanki dahada fazla genisliyor ozellikle gulerken yaklasik boyu 4 4.5 cm e !!!kadar ulasiyor bunun icin yapilabilecek basit bir islem var mi?

Merhaba burun kanatlarim cok genis ve yas ilerledikce sanki dahada fazla genisliyor ozellikle gulerken yaklasik boyu 4 4.5 cm e !!!kadar ulasiyor bunun icin yapilabilecek basit bir islem var mi?

Merhaba,

Size, burun ucu küçültme yapılabilir, fazlalık doku alınır, daha dik ve daha küçük bir form elde edilir. Ama mutlaka muayene olmanız gerekir, neler yapılabileceği ve sizin neler istediğiniz tartışılmalıdır.

Back
X