çok dertliyim kızlar. elimi hangi işe attıysam yarım kaldı. bana verilen sözlerin hiç biri gerçekleşmşyor. doktora yapmaktayım kadro bekliyorum ama 2 yıldır kadro açılmadı sürünmekteyim. hıcalar dersler üstüme geliyor ve burs verende yok iş verende yok. kadro için bulmadığım torpil konuşmadığım kimse kalmadı ama açılmıyor bi tüürlü olmuyor olmuyor. benden sonra başlayan i,nsanlar aldı ben yüksek puanlara rağmen alamadım. elimi nereye attıysam kurudu resmen. ne yapmam gerekiyor bilmiyor. nasibim belki başka yerde dedim iş aradım işte bulamadım 2 aydır boştayım başvurduğum yerllerden bile cevap gelmiyor. inanın çok çalışkanım, başarılıyım şimdiden bi sürü yayınım var ama ama olmuyor işte. iş yerleri desen alımlıda kızım ya kötü amaçla yaklaştılar uygunsuz teklif aldım yada çok düşük maaş oldu o yüzden olmadı. basiret nasıl açılır ne yapmam gerek. dua etmem yetmiyor sanırım ve ne yazıkki gitgide inanç yönündende sarsırılıyorum artık ne ibadet etmek nede dua etmek geliyor içimden bu beni dahada üzüyor. allah beni kısmetsiz yaratmış diye çok üzülüyorum. 26 yaşına geldim elimde tutulur hiç birşey yok depresyondayım şuan resmen:2: