• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızın belası SEVGİLİ'nin Kına ve Düğünü :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
Çok şükür kızlar, oldumu olacakmı derken o günüde atlattım. Baba evinden ayrılmak çok zormuş. Çok şükürki Annem, babam, kardeşim çok etrafımda durmadılar. Onlar benden ben onlardan kaçtım. yoksa onların o hallerini görüpte vazgeçebilirdim sanki:( hiç bu kadar olacağını düşünmezdim ama annemin bile sıkıntıdan dudakları, burnunun etrafı uçuk olmuş hep, el öpmeye gidince gördüm:gitme:

düğünüm benim dışardaydı ve ben kuafördeyken resmen sel götürdü ortalığı. dedim artık kesin düğün iptal. kocamla konuştum hep telde oda düğün organizasyonuyla uğraşıyodu, ağlamaktan bitmiştim. makyaj falan kalmamıştı yüzümde:( babamı aradım kuafördeyken orda havalar nasıl diye, canım babam beni kandırıyo üzülme kızım burda sadece hafif hafif atıyo. halbuki sel kıyamet:(
neyse herşey bitti eşim geldi beni aldı kuaförden, kapıdan çıkıp arabaya binene kadar ıslandım. fotoğrafçıya gittim, yüz göz şiş, gözüm ağlamaktan kanlandı. neyse fotoğrafcı tanıdıktı beni sakinleştirdi. stüdyoya girdi çıktı hava raporunu verdi bana. canım hava çok güzel, mis gibi hava, asfalt bile kurudu, üzülme falan filan. çıkıp baktığımda yağmur durmuştu. ama yinede iptal gözüyle baktım hep, eşimlede öyle konuştuk ğer yağmur olursa erteleyecektik. Rabbime sonsuz şükürler oldun ki düğüne yakın ne yağmur kaldı nede rüzgar. hatta hava böle ılık, insanları bunaltmayacak gibiydi. çok dua ettim ama yağmur dinsin diye, şükür olsun tam vaktinde durdu. düğün yerinin zeminide beton olduğu için ne çamur ne bişi, oynarken toz bile kalkmadı ıslanınca:)
hiç yerimde durmadım ne kınamda, nede düğünümde. biz karadenizliyiz, bide dik horon vadır zor bir oyun. kocaman gelinliğimle onu bile oynadım:) düğünden sonra duydum gelin pek bi oynadı diye:lepi:zemuszemus valla en çok eğlenen ben oldum düğünümde de kınamdada. her dakikanın tadını çıkardım:Saruboceq:
accayip kalabalık oldu düğünüm. valla arkadaşlardan duydum en az 2000 kişi vardır dediler. ben o anda kimseyi görmediğim için farkında bile değildim kalabalığın:) herkes çok beğenmiş, şenlik gibi geçti düğünüm. Rabbim herkese en iyilerini, gönlünden geçenleri nasip etsin.
Bu arada tam düğünüm bitti, aile fotoğrafları çekildik ufak ufak yağmur çiseledi ama yine durdu ve arkadaş gurubumla dağ yoluna çaya gittik:)
Rabbime sonsuz şükürler olsun ki kazasız belasız geçirdik o günleri.

535dcce7.jpg

46be584d.jpg

217d22fe.jpg

a22fff82.jpg

3668926a.jpg

228a35fe.jpg

73837eb0.jpg

4a744f85.jpg

06828b90.jpg

0a98c4a7.jpg

47cea857.jpg

0401fd20.jpg

Son düzenleme:
bak gene ilk ben atladım konuya görüyo musun:roflol:neyse tatlım kına gecesi çok güzel olmuşsun ya ve o arabanmnın arkasında ki yazıya bayıldım ne kadarrr romantik:asigim:yalnız sen gelinliğini kelebek kol yaptırmıcak mıydın değil sanırım ama olsun yuinede güzel olmuşsun mutluluklar yeni evli arkadaşımopuyorumnanaktan

arka yazıyı yine KK sayesinde buldum kızlar. burdaki forumları gezerken denk geldim. bi arkadaş yazmıştı, ondan çaldım sağolsun:)

fascination tatlım, kelebek kol demiştim ama böyle dikmişler. benimde böle çok hoşuma gitti, hiç bozmadım:)

canım yine çok güzel olmuşşun kına+düğün derken eğlence mutluluk bi arada ne güzel :nazar:
Allah mutluluğunuzu bozmasın darısı başıma inşallah

yazı farklı olmuş...çekici..
benim aşkımdan mutluyuz ektrasında büyükçe çiçeğim yazdırmıştı...boshayallersmile

Canım allah mutluluğunuzu bozmasın..çok güzel olmuşsun.nişanlığına bayıldım.her zaman böyle gülün inş.

Wwwaaaoooww işte beklenen fotolar, şok şok şokkk kaydirigubbakcemile2

Herrrbişeyin çok güzeldi cicim, her ne kadar nikaha ve kınaya katılamasamda (çok istediğim halde ) fotolarını görmek bile beni mutlu etti..

Düğünde zaten peri kızı gibiydin, maşallah dedik hepimiz gelinliğin 10 numaraydı,saçında öyle..
O gün bi yandan oğlum hasta onunla ilgileniyorum,diğer yanda misafirlerim var :bbo: bi baktım yağmur başladı saat 3 civarı.aklıma ilk gelen sendin senin için dua ettim diner inş. diye. Allah yardım etti çok şükür,çok güzel düğün oldu.
Bir ömür boyu mutlu olun, yüzündeki gülücükler hiç eksik olmasın

canım evin zaten guzeldi.kınanda düğününde ne güzel cici olmusun Rabbim bunatlmamıs ne guzel bitti evlisin duan kabul olmus.yağmurda berekettir. :nazar: olsun canım benım mutluluklar bir yastıkta kocayınnnnnnn

sağolun arkadaşlar. dahada güzelleri diğer bakarlarımın başına inş.
çiçeks' im canım benim. Allah razı olsun duaların için. kaç arkadaşımdan dua istedim hakkımda hayırlısı diye, isyanda etmek istemedim ama çokta ağladım. Rabbim yüzüme güldü şükürler olsun.

gözlerim doldu canım bakarken.Allah o yüzünüzdeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin.yağmur berekettir yahu.evliliğiniz bereketli olsun inşallah

canım benim ne kadar güzel olmuşsun ya
ömür boyu mutluluklar diliyorum :nazar: rabbim nazardan saklasın

Allah nazarlardan saklasın sizi çok güzel olmuşsunuz.
Bir ömür boyu mutluluklar :nazar:

çok güzelsiniz rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın hep mutlu olun inşallah çok güzel bi gelin olmuşsun arabadaki yazıda müthiş olmuş bende olmadı başaramadılar kavuştuk yazdırcaktım ama eşimin ailesinden bide tam düğünde tepki görürüz diye vazgeçtik tebrik ederim tekrardan gülen yüzünüz hep gülsün inşallah

Ay sevgili harika olmuşsun bebeğim ya gerçekten herşey çok güzel kına kıyafetin gelinliğin herşey dört dörtlük maşallah havanın güzele dönmesi senin kalbinin güzelliğinden.
benimde nişanımda öyle kapalı yağmurlu bir hava vardı sonrasında bir güneş açtı kasım ayında straplez nişanlığımla nişanlandım :) çok güzeldi canımya herkes gelinle damadının kalbinin temizliğinden kışın ortasında bahar yaşadık demişler.

canım mutluluklar..kına elbisen ve gelinliğin çok güzel çok yakışmış sana.eşinle senin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.hep böyle kalın.benimde düğünümden 1 gün önce çok yağmur yağmıştı bende düğünden önce çok ağladım salona gittim o günde düğün vardı ben orayı gördüm daha kötü oldum.saolsun arkadaşlar hep sakinleştirdiler moral verdiler.düğünde yağmadı çok şükür.üzüldüğümle kaldım :) ne güzel olmuş senin düğününde yağmur dinmiş tadı olmuş o da..

SEVGİLİ :asigim:kına kıyafetin ve gelinliğin muhteşem ama en muhteşemi sensin canımsın ya çok tatlı olmuşsun.Şenizallah hep yüzünü güldürsün işallah :Saruboceq:

Back