Başınızdan aşağı kaynar sular dökülmesine yol açan anılarınız...

OkumaliYazmali

Allah'ın dediği olur
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
536
1
26
İstanbul
Hemen hemen herkesin başına gelmiştir.
ilk anı benden :40:

Yıl 2000-2001
üniversitede okuduğum yıllar.
Hergün olduğu gibi ogünde okula gittim. Derslerime girdim, arkadaşlarla sohbet muhabbet derken dersler bittikten sonra okuldan çıktım ve minubuse bindim. Eve gidiyordum. Yolu yarılamışken bi annemi arayayımda ekmek falan bişey lazım mı diyesorayım dedi. Çantamın ön gözünü açtım, kurcaladım kurcaladım cep telefonum yok.çantamın orta kısmına bakıyorum orada da yok.(ozamanlarda bugünkü gibi kolay elde edemiyorduk telefonları) :9: İşte o aaannnnnnnn!!!! Resmen o kaynarsu dökülme olayını yaşadım. Resmen ayak tırnaklarıma kadar indi :9::9::9: Daha sonra okula geri döndüm. Kantine falan uğradım. Tel.imi masada unutmuşum:26: neyseki kantinci tel.imi teslim etmişti de içime bir ferahlık gelmişti :9::9:

Sizin de anılarınız varsa ve paylaşmak isterseniz okuruz / dinleriz :1:

ayyy bak şimdi aklıma geldikçe bile kötü oluyorummm :1::1:

bende lise son sınıfta karne gününe 1 hafta kala okula gitmiyoduk... kuzenimle çarşıda gezerken lise hocamı gördüm (masum bi aşk besliodum kendisine karşı hani olurya öğretmen öğrenci platonik aşkı :21: ) hocayı görünce tabi sevindim mutlu oldum... bide hocam benm orta okuldaykende derslerime girmişti ve babamın yakın arkadaşıydı... yani arada gelirdi yemeğe oturmaya falan... karşılaşırdık:21: numarasıda vardı bende.... herneyse çok uzattım:24::24: ben hocamı gördüğüm günn akşamı arkadaşıma mesaj yazdım 'bil bakalım bügün kimi gördüm aşkımı gördüm çok tatlıydı yakışıklıydı' falan filan döktürdüm işte:1::1::1::1: mesajı gönderdim... buraya kadar herşey normal ama 2 saniye sonra ileti mesajı geldi ve ne göreyim arkadaşıma gönderim derken hocama göndermişim:52::52::52: işte o an kaynar su az kalır yanında bittiğim andı... çok değil 1-2 dakika sonrada telefon çaldı hocam arıyodu:50::50: açtım hocam şaka yaptım falan filan kem küm ettim karşısında... oda bana senn şaka anlayışın hangi ara bu kadar değşti dedi çok bozulmuştum yaa:1::1::1::1: o anımı hala bile tebessümle anarken yüzüm kızarr kötü hissederim:50::50:

2 kez yaşadım birincisinde yanlışlıkla tiner içmiştim bardağın içine koymuşlar ağzı açık olduğundan pek kokusu yoktu yazın çok susadığımdan gelip bardağı kafama dikmiştim gittiğim yerde.Kadının savunmasıda şu olmuştu o hep su bardağına koyarmış öyle kullanılırmış.
Diğerinide hatırlamak bile istemiyorum.

Hemen hemen herkesin başına gelmiştir.
ilk anı benden :40:

Yıl 2000-2001
üniversitede okuduğum yıllar.
Hergün olduğu gibi ogünde okula gittim. Derslerime girdim, arkadaşlarla sohbet muhabbet derken dersler bittikten sonra okuldan çıktım ve minubuse bindim. Eve gidiyordum. Yolu yarılamışken bi annemi arayayımda ekmek falan bişey lazım mı diyesorayım dedi. Çantamın ön gözünü açtım, kurcaladım kurcaladım cep telefonum yok.çantamın orta kısmına bakıyorum orada da yok.(ozamanlarda bugünkü gibi kolay elde edemiyorduk telefonları) :9: İşte o aaannnnnnnn!!!! Resmen o kaynarsu dökülme olayını yaşadım. Resmen ayak tırnaklarıma kadar indi :9::9::9: Daha sonra okula geri döndüm. Kantine falan uğradım. Tel.imi masada unutmuşum:26: neyseki kantinci tel.imi teslim etmişti de içime bir ferahlık gelmişti :9::9:

Sizin de anılarınız varsa ve paylaşmak isterseniz okuruz / dinleriz :1:

Ayy bende cüzdanımı kaybetmiştim :18:
O aklıma geldi :17:

ayyy bak şimdi aklıma geldikçe bile kötü oluyorummm :1::1:

bende lise son sınıfta karne gününe 1 hafta kala okula gitmiyoduk... kuzenimle çarşıda gezerken lise hocamı gördüm (masum bi aşk besliodum kendisine karşı hani olurya öğretmen öğrenci platonik aşkı :21: ) hocayı görünce tabi sevindim mutlu oldum... bide hocam benm orta okuldaykende derslerime girmişti ve babamın yakın arkadaşıydı... yani arada gelirdi yemeğe oturmaya falan... karşılaşırdık:21: numarasıda vardı bende.... herneyse çok uzattım:24::24: ben hocamı gördüğüm günn akşamı arkadaşıma mesaj yazdım 'bil bakalım bügün kimi gördüm aşkımı gördüm çok tatlıydı yakışıklıydı' falan filan döktürdüm işte:1::1::1::1: mesajı gönderdim... buraya kadar herşey normal ama 2 saniye sonra ileti mesajı geldi ve ne göreyim arkadaşıma gönderim derken hocama göndermişim:52::52::52: işte o an kaynar su az kalır yanında bittiğim andı... çok değil 1-2 dakika sonrada telefon çaldı hocam arıyodu:50::50: açtım hocam şaka yaptım falan filan kem küm ettim karşısında... oda bana senn şaka anlayışın hangi ara bu kadar değşti dedi çok bozulmuştum yaa:1::1::1::1: o anımı hala bile tebessümle anarken yüzüm kızarr kötü hissederim:50::50:
hakikaten senin bu olayda kaynar su az kalır :9: :9:Benimde hep korktuğum bir olaydır. Umarım kimsenin başına gelmez :9:

2 kez yaşadım birincisinde yanlışlıkla tiner içmiştim bardağın içine koymuşlar ağzı açık olduğundan pek kokusu yoktu yazın çok susadığımdan gelip bardağı kafama dikmiştim gittiğim yerde.Kadının savunmasıda şu olmuştu o hep su bardağına koyarmış öyle kullanılırmış.
Diğerinide hatırlamak bile istemiyorum.
Allah korumuş. Kötü bir olay yaşamıssın. Mideni yıkadılar mı?

Dolmuş son hızla giderken pat diye frene bastı ve ben ayakta yolculuk yapan bir bayan olarak laaap diye bir adamın kucağına oturuverdim:)))Şu an gülüyorum ama o anki halimi düşünün artık...
Artık dolmuşta filan ayakta gidersem direklere öyle bir yapışıyorumm ki sanırsın inerken yanımda eve götürücem:))

Dolmuş son hızla giderken pat diye frene bastı ve ben ayakta yolculuk yapan bir bayan olarak laaap diye bir adamın kucağına oturuverdim:)))Şu an gülüyorum ama o anki halimi düşünün artık...
Artık dolmuşta filan ayakta gidersem direklere öyle bir yapışıyorumm ki sanırsın inerken yanımda eve götürücem:))
Hiiiiiii :)))) :18:

üniversitede öğrenciydim bir erkek arkadaşım vardı benden bana hiç sebep açıklamadan ayrılmıştı

meğer hem oda hem sınıf arkadaşım olan en yakın arkadaşımla ilişkisi başlamış

bütün kampüs bu olayla çalkalanıyomuş ama benim hiç aklımın ucundan bile geçmiyodu tabi

hergün neden ayrıldık diye oda da ağlıyorum arkadaşım dediğim yaratıkta beni teselli ediyo hayırlısı böyleymiş üzülme falan filan diye

sonra birgün oda arkdaşlarım beni topladı gel senle bişe konuşcaz diye

onlar konuşmaya başladığı andan itibaren kaynar sular dökülmeye başladı

şöyle bi konuşmaydı aradan 10 sene geçti ama hala unutamıyorum

Slogan biz günlerdir sana bişe söylemeye çalışıyoruz ama nasıl söylicemizi bilemedik

çünkü duyduklarımız çok kötü her insanın kaldırabileceği şey değil (bende annemleremi bişe oldu diyorum o sıra )

önce şöyle bi gel otur,kaanın senden ayrılmasının sebebi pınarmış

ben:nasıl yani?

bunlar 1.5 aydır falan beraberlermiş ama sana söyleyememişler geçen akşamda bizim derya(yan odadan arkadaş) onları elele görmüş şok olmuş, duymuş önceden doğruluğuna imkan vermiyomuş ama gözüyle görünce emin olmuş gelip bize söyledi

bizde bil istedik seni teselli etmeye çalıştıkça biz burda kafayı yiyoduk en sonunda söyleyebildik ohhh.

tabi benim halimi siz düşünün gerisini anlatmama gerek yok

sonra dedilerki biz yarın hepimiz müdüre dilekçe vercez onu bu odada istemiyoruz dediler

dedikleri gibide yaptılar o eşyalarını toplarken bi sürüde laf söylediler ona ben hiç sesimi çıkarmadım

en büyük destekçilerim arkadaşlarımdı o zamanlar hala onlarla görüşürüm dostluğumuz hiç bitmedi

ay gerildim yine

Allah korumuş. Kötü bir olay yaşamıssın. Mideni yıkadılar mı?

Hayır malesef böyle bir durumda mide yıkanmıyormuş hastanede öyle dediler yoğurt falan yedirmişlerdi midemin bulanmasını çıkarmasını sağladılar çıkardım çok kötüydü gerçekten Allah korudu o gün bugündür hep dikkat ederim böyle şeylere.

üniversitede öğrenciydim bir erkek arkadaşım vardı benden bana hiç sebep açıklamadan ayrılmıştı

meğer hem oda hem sınıf arkadaşım olan en yakın arkadaşımla ilişkisi başlamış

bütün kampüs bu olayla çalkalanıyomuş ama benim hiç aklımın ucundan bile geçmiyodu tabi

hergün neden ayrıldık diye oda da ağlıyorum arkadaşım dediğim yaratıkta beni teselli ediyo hayırlısı böyleymiş üzülme falan filan diye

sonra birgün oda arkdaşlarım beni topladı gel senle bişe konuşcaz diye

onlar konuşmaya başladığı andan itibaren kaynar sular dökülmeye başladı

şöyle bi konuşmaydı aradan 10 sene geçti ama hala unutamıyorum

Slogan biz günlerdir sana bişe söylemeye çalışıyoruz ama nasıl söylicemizi bilemedik

çünkü duyduklarımız çok kötü her insanın kaldırabileceği şey değil (bende annemleremi bişe oldu diyorum o sıra )

önce şöyle bi gel otur,kaanın senden ayrılmasının sebebi pınarmış

ben:nasıl yani?

bunlar 1.5 aydır falan beraberlermiş ama sana söyleyememişler geçen akşamda bizim derya(yan odadan arkadaş) onları elele görmüş şok olmuş, duymuş önceden doğruluğuna imkan vermiyomuş ama gözüyle görünce emin olmuş gelip bize söyledi

bizde bil istedik seni teselli etmeye çalıştıkça biz burda kafayı yiyoduk en sonunda söyleyebildik ohhh.

tabi benim halimi siz düşünün gerisini anlatmama gerek yok

sonra dedilerki biz yarın hepimiz müdüre dilekçe vercez onu bu odada istemiyoruz dediler

dedikleri gibide yaptılar o eşyalarını toplarken bi sürüde laf söylediler ona ben hiç sesimi çıkarmadım

en büyük destekçilerim arkadaşlarımdı o zamanlar hala onlarla görüşürüm dostluğumuz hiç bitmedi

ay gerildim yine

Kötü bir durum yaşamışsın.Hayırlısı olmuş senin için.. Üzülmeye değmez... :19:

benim böyle anılarım çoooktur ama ikisini asla unutmam diyebilirim..

çok yakın bir dostum vardı.kardeş gibiydik.askerdeki sevgilisinden şüphelenmiş yardım istedi benden.deneyelim onu dedi.
tamam dedim kardeş gibiyiz sonuçta..

kızın msjlarını oğlana oğlanın msjlarını aynen kıza kopyalıyorum.sadece aracıyım ama bazen konuşmaları öyle terbiyesizleşiyorki arada kendi laflarımı oğlana gönderiyorum (tabiki kız arkadaşımın haberi doğrultusunda)

neyse konuşmaları öyle çirkinleşiyorki yalvarıyorum arkadaşıma nolur senin olduğunu söyle tiksinti geldi bu rezillikten diye.sabret diye diye akşamı buldurdu ve oğlana söyledi.oğlanla bi kavga ettilerkiiiiiii :53:
oğlkan beni aradı saydı sövdü. sen yapmışın vs diye.

ardından kız arkadaşım aradı.ayrılmamak için senin yaptığını söyledim diye.şok oldum tabi. (oğlan hala ben yaptım sanıyor.yıllar geçmesine rağmen)

neyse aradan bi kaç ay geçti ikisiylede konuşmadım ben hiç.

oğlan bana msj attı aradı konuştuk filan derken meğer amacı intikammış.çoook sonrları öğrendim.ikisi benim arkamdan iş çevirmişler.oğlanın niyeti kendine aşık edip bni süründürüp intikam almakmış.amacınada o zamanlar ulaşmışlardı zaten.

kardeşim dediğim kız arkadaşım bana ömrümde duymadığım hakaretlerle dolu bi mail çekti.başımdan aşağıya kaynar sular indi.mailde beni yerin dibine sokmuş.hiç bi ahlakımı bırakmamıştı.

buda böyle bi anı işte :52::51:
(ha bu geçen yıllar içinde tamamen ayrıldılar tabi yine ayrıldılar ve zaten hep ayrılıp barışıyorlarmış :33: ) allaha havale ettim
:32::26:

sonucu bilsem bile telefona her selcukunı diye mesaj geldiğinde bakamıyodum e o kaynar sular yakıyordu benı
bırde ayrılalım yapamıyoruz olmuyor cumlesıyle baslayan bı tel konusmasında mahvolmustum

Back