Başınıza geldi mi hiç

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Hanımlar regl biteli iki hafta oldu olmadı ama şimdi WC de adet kanaması gibi bir şeyle karşılaştım. Oğlumu emzirmeyi bir ay önce bıraktım. Son iki regldir baş ağrısı sebebiyle ağrı kesici ilaç kullandım ama hormonlar mi bozuldu? Basina böyle bir şey gelen var.mi?

Konu yanlış yerde. Yumurtlama döneminse onun akıntısı olabilir, kist olabilir, hormon bozukluğu olabilir. Olabilir yani

Konu yanlış yerde. Yumurtlama döneminse onun akıntısı olabilir, kist olabilir, hormon bozukluğu olabilir. Olabilir yani

Biliyorum, banı göze alarak açtım konuyu çünkü ilk defa başıma geldi ve korktum acikcasi

İlk defa başıma geliyor böyle bir şey. Başına gelen arkadaşlardan yorum bekliyorum. Tekrar ederse gideceğim doktora.

nasıl korunuyorsunuz?

Prezervatif. Ama son iki regl de, baş ağrım için ağrı kesici kullandım. O etki etmiş olabilir mi acaba?
Ağrı kesicinin ara kanama yaptığını hiç duymadım. Yumurtlama kanaması olabilir, kist olabilir. Aklıma gelenler bunlar. Bende 1 2 yumurtlama kanaması olarak olmuştu o kadar. Bir doktora gidin ama önemli birşey olduğunu sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…