bence yaşamaması daha hayırlı olmuş, bin bir türlü sağlık sorunu olacaktı
Sence bu dogru mu? Yeni dogan bebeklere gore kollari cok buyuk. Insallah yalan haberdir ya.. cok aci bi sey cunku.
Bi de ultrasonda artik bebegin her seyini goruyorlar biliyim. Allahim korusun. .
Sence bu dogru mu? Yeni dogan bebeklere gore kollari cok buyuk. Insallah yalan haberdir ya.. cok aci bi sey cunku.
Bi de ultrasonda artik bebegin her seyini goruyorlar biliyim. Allahim korusun. .
Mucize filan değil, bir tür anomali bu. Adı "anencephaly", beyin gelişmeden bu şekilde doğuyor bebek. Yaşaması beklenmiyor bu durumda. Yaşasa mucize olurdu. Doktor da şak diye anayı suçlayıvermiş. Umarım cahil cühela bir ailesi yoktur, yoksa vay o kadının haline. Ben olsam doktora dava açardım.
Hayır, anencephaly'den bahsediyorum. Microcephaly başka.mikrosefaliyi diyosun galiba canım, onunla ilgili bi haberde paylaşmıştım geçen bi ülkede 4 ayda 4 bin bebek doğumuş öyle, zika mı ziko mu ne bi cins sivrisineğin hamile kadınları ısırmasıyla yayılan bir virüs yüzünden
Böyle bi resmi daha öncede gördüm çok benziyo, sitenin hamile bayanları görmese bari
Teşekkürlerbaşlığa uyarı koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?