Başınaa böyle bir sey gelen var mı

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
Selamlar başına böyle bir şey gelen var mı bilmiyorum ama ben zor durumdayım. Adet kanamam oldu sonrasında ara knamam oldu leke olarak devam etti. Nisan ayında nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yasadım. Kanamam hiç kesilmedi. Mart ve nisanda kan tahlili yaptılar negatif cıktı ama ben mide bulantısından duramıyorum. Doktora gittim her seferinde araştırmadan ilac yazıp duruyorlar. Acıkcası bende güvenemiyorum
Ne yapacagımı bilmiyorum her kanama görünce daha da midem bulanıyor

Stresten de oluyor

Bana da dediğin gibi olmuştu 2ay boyunca sürekli kanama, kahverengi hatta siyah pıhtılar. Mide bulantısı. Karın krampları . Stres geçince bitiyor

Bunlar hep stresten arkadaşım başka bir açıklaması yok

Merhaba

Geçmiş olsun doktor altan jinekolojik muayne yapıp kist vs görmediyse sorun yok strestendir benimde böyle olmuştu ama nur topu gibi bir çikolata kistine sahip olduğumu öğrendim Geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar dün batın usg yapılırken dalakta kiste rastlandı. Dr kist hidatik olabileceğini söyledi. Bugün kist hidatik antikor testi yaptırdım sonuç 2 hafta sonra çıkıyormuş sanırım. İnternetten biraz okudum resmen yaşam enerjimi kaybettim içim sıkıldı. Daha önce kist hidatik olan arkadaslar var mı vvarsa tedavilerini ne şekilde oldular lütfen bir fikir verin tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…