basina qelen varmii

mervedqn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
17
2
6
34
İstanbul
Bn 6bucuk aylikken erken doqum yaptm bebeimi kaybettim ama 8 ay qecti ustnden ama hala qebe kalamadim son 2 ay dktora qttim klomen verdiler ictm smdide adetm qctii buqun test yaptm bisey cikmadii acabaaa hamilemiymdirr (ama yumurtaliklarim tembel adetten onceki qunler catlamis olabilirr )

6,5 aylıkken bebeğini kaybettiysen ve üstünden henüz 8 ay geçtiyse rahmin daha anca toparlanmıştır ve hormonların anca yerine oturmuştur bence. Yani kalamaman çok normal. Önce yine bazı hormon tetkiklerinin yapılması lazım, sadece klomen mi verdi doktorun? yani bu soruna sadece bir doktor yanıt verebilir canım, geçmiş olsun..

canm hiç ilşkiyi bırakmadediğin gibioldum ben adetime bi kaç gün kala çatlamış hamile kalmşım

canm hiç ilşkiyi bırakmadediğin gibioldum ben adetime bi kaç gün kala çatlamış hamile kalmşım

Peki adetin kac qun qectikten sonra oqrendin bn dun test yaptm bisey cikmadi acaba cok kucuk diemi ckmadi kan testimi yaptrmam qerekio buqun 2 qn oldu qeceli sn kan trstimi yaptrmstn anlatrmisn bna nolurrrr

Peki adetin kac qun qectikten sonra oqrendin bn dun test yaptm bisey cikmadi acaba cok kucuk diemi ckmadi kan testimi yaptrmam qerekio buqun 2 qn oldu qeceli sn kan trstimi yaptrmstn anlatrmisn bna nolurrrr

bekle canım ben 3. günde test yaptım sonuc pozitifti ama kiminde 2 gün gecikmeyle kiminde de 5 gün geçikmeyle belli oluyor

bekle canım ben 3. günde test yaptım sonuc pozitifti ama kiminde 2 gün gecikmeyle kiminde de 5 gün geçikmeyle belli oluyor

Coook saol yhaa icimi okadar rahatlttinki anlatamam sana ozaman bn cumaya kdr bklim net olsn ztn hasta olmazsam gamileymdirr dmii cok saol cok tesekkur ederm54:

Coook saol yhaa icimi okadar rahatlttinki anlatamam sana ozaman bn cumaya kdr bklim net olsn ztn hasta olmazsam gamileymdirr dmii cok saol cok tesekkur ederm54:

inşallah hamilesindir canım hamileymişsin gibi dikkat et testi 5 gün geçmeden yapma derim ben hamile kalmadan önceki ay 10 gün geciktim testler de olumsuzdu büyük bi hayal kırıklığı oldu tabiki ama sora ki ay çok şükür pozitifti en büyük belirtisi de gögüslerim büyüdü hiç büyümediği kadar sende var mı bi değişiklik

2.ğün yptım ama hayelet gibi çktı 6.günü yaptım net çıktı kan testi hiiiççç yaptrmadım betayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…