canm hiç ilşkiyi bırakmadediğin gibioldum ben adetime bi kaç gün kala çatlamış hamile kalmşımBn 6bucuk aylikken erken doqum yaptm bebeimi kaybettim ama 8 ay qecti ustnden ama hala qebe kalamadim son 2 ay dktora qttim klomen verdiler ictm smdide adetm qctii buqun test yaptm bisey cikmadii acabaaa hamilemiymdirr (ama yumurtaliklarim tembel adetten onceki qunler catlamis olabilirr )
canm hiç ilşkiyi bırakmadediğin gibioldum ben adetime bi kaç gün kala çatlamış hamile kalmşım
Peki adetin kac qun qectikten sonra oqrendin bn dun test yaptm bisey cikmadi acaba cok kucuk diemi ckmadi kan testimi yaptrmam qerekio buqun 2 qn oldu qeceli sn kan trstimi yaptrmstn anlatrmisn bna nolurrrr
bekle canım ben 3. günde test yaptım sonuc pozitifti ama kiminde 2 gün gecikmeyle kiminde de 5 gün geçikmeyle belli oluyor
Coook saol yhaa icimi okadar rahatlttinki anlatamam sana ozaman bn cumaya kdr bklim net olsn ztn hasta olmazsam gamileymdirr dmii cok saol cok tesekkur ederm54:
2.ğün yptım ama hayelet gibi çktı 6.günü yaptım net çıktı kan testi hiiiççç yaptrmadım betayı.Peki adetin kac qun qectikten sonra oqrendin bn dun test yaptm bisey cikmadi acaba cok kucuk diemi ckmadi kan testimi yaptrmam qerekio buqun 2 qn oldu qeceli sn kan trstimi yaptrmstn anlatrmisn bna nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?