• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başına gelenler yardımcı olabilirmi?

gayee123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
5
0
1
25
Merhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum 3 aylık oğlum var kakasını yaparken o kadar acı çekiyor ki kafasını geriye atıyor kendini sıkıyor ve deli gibi ağlıyor kakasını yaptığı zaman kan geliyordu doktora götürdüm hiçbir şey çıkmadı şükürler olsun poposu çatlamış dedi ve inekten gelen süt yoğurt peynir ürünlerini yeme dedi ama hala sorunumuz geçmedi başına gelen varmıdır doktora tekrar götürsem hangi bölüme götürmeliyiz?

Baştan beri öyleyse darlık da olabilir. Doktor bir şey yok demiş ama bu kadar acı çekiyorsa farklı bir doktora götürün

Baştan beri öyleyse darlık da olabilir. Doktor bir şey yok demiş ama bu kadar acı çekiyorsa farklı bir doktora götürün
Sonda takmaya çalıştılar idrar almak için ama alamadılar ilerlemedi doktorda dedi pipisi dar neden kimse söylemedi size sünnet ettirin dedi ama kakasından gelen kanın onla ne alakası var onu bilemedik yada böyle kıvranarak aglaması onun için bilmiyorum yani

Sonda takmaya çalıştılar idrar almak için ama alamadılar ilerlemedi doktorda dedi pipisi dar neden kimse söylemedi size sünnet ettirin dedi ama kakasından gelen kanın onla ne alakası var onu bilemedik yada böyle kıvranarak aglaması onun için bilmiyorum yani
Ah yavrum inşallah bir tanı koyulur daha çok küçük başka doktorlara da gidin

Allah şifa versin anne sütü kabızlığı 10 güne kadar normal diyorlar ama yavrucak çok zorlanıyor, biz de ara ara yaşadık bu durumu aşırı zor. İnşallah diyetle geçer

Back