• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basına gelen varmı

Sedasahin2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
90
24
3
28
Kızlar bugum tam adet gunumdü dün ole bi sancı girdiki gece esim sıvazladı gobegımı ole bi agrıydıki dizlerime kadar tutmadı dizlerım adet olcam dedim bugun kalktm erken gebelık testi yaptım cıkmadı nolur nolmaz diye hala adetim gelmedi normalde kahve lekede olsa gelırdi tuvaletimi yaptıgımda ocagın sonunda bıraktık korunmayı hemen hemenn her gun oldu gün asırı oldu düzenlı bundann 1 hafta once gordum sadece o kahve lekeyi oda ılıskıye gırdıgımde esime bulasmıs sılınce farkettık napim beklıyımmı daha söylen 1 hafta gectıgınde falan olmazsam varmı belırtı yasayan hamilelikte buna benzer <3

Gebelik belirtisi olabilir ama ümitlenmeyin. Adetiniz birkac gun gecerse tekrar test yapin. Kist veya iltihap varsa onlar da bu sekilde belirtiler veriyor

Gebelik belirtisi olabilir ama ümitlenmeyin. Adetiniz birkac gun gecerse tekrar test yapin. Kist veya iltihap varsa onlar da bu sekilde belirtiler veriyor
Tamam canm bugun tam 1 gün gecti kıst varmıs kucuk zararsız dedi doktor saadece dün ve smdi basladı su kasık agrısı gece oluyo nedense gunduz hıc bısı yok

Back