Hanimlar merhaba. Bundan onceki konularim genelde saglik anksiyetesi ile ilgili yazdan beri bitmek bilmeyen agrilarim kas kasilmalarim vucudumda ki tuhafliklar ile ilgili bolum bolum gezdim ve gezmedigim doktor kalmadi ve sonuc olarak fibromiyalji dendi(her ne kadar ikna olamasam da).Asil sorun sadece agri kaynakli degil ozellikle meme ve popomda olan degisimler oldu mememin bir tanesi sarkti ve sanki bir kat izi olustu yani sanki altinda bir bosluk varmista katlanmis gibi, popom ise hacmini kaybetti pantolonlarimin popo kismi pot durmaya ve bol gelmeye basladi. Tabi butun bunlar emzirme ve dogumdan kaynakli mi yoksa agrilarim ile alakali bir durum mu, eriyormuyum anlayamiyorum. Bugun plastik cerrahina gittim sarkma dedi eline bi kac birsey geldgini ama korkulacak birsey oldugunu dusunmedigini soyledi 4 ay once meme ultrasonu cektirmistim hic birsey de yoktu. Ordan genel cerraha gittim kontrol icin eline bir seyin gelmedigini ama yinede bakmak icin ultrason randevusu verdi bir ay sonraya... Yani kisacasi arkadadlar agrilari vs gectim de dıs gorunuş ile ilgili bu degisikler cok canimi skti ve daha once hic boyle birsey gormemistim acaba sizler boyle birsey yasayip yada cevrenizde duydunuzmu ?