Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse bir șey bilmiyor yada belli topiklere cevap veriliyor bu forumda sanırım
Tatlım bende sen gibiyim reglm 18 mayisti 26 gunde bir olurum 20 mayista yaptim negatifti dr mu aradim idrar testi uaniltabiliyor bazende erken idrar testi yapildiginda cikmaya biliuor dedi hadi 28 gun olsa bile.bühun 5 gün gecti yapmadim kesin sonuç kantesti ellimde 2 tane test var ama.negatifi gorurum diye yapmak ostemiyorum sikma canini burda negatif cikip kanda pozitif olam cok kisi okudum muhtemel testlerde sorun vardirKimse bir șey bilmiyor yada belli topiklere cevap veriliyor bu forumda sanırım
O hormon öyle stresten falan çıksaydı ohhoo tüm bebek isteyenlerin pozitif çıkardı. Onla alakası yok.Biz de 1 bucuk yildir bebek hayali kuranlardaniz. Benim de bir keresinde 1 hafta gecikmisti, test yaptim negatif cikmisti. Prolaktin hormonunuz strese bagli yukseldiyse o da geciktirebilir yada gercekten hamilesinizdir. Saglik ocaginda test yaptirabilirsiniz. Insallah hamilesinizdir.
Prolaktin hormonuyla pozitif cikmasinin alakasi zaten olamaz. Prolaktin hormonu süt hormonudur, beslenmeyle birlikte stresle de artar. Yukselmesi adet gecikmesine sebep olabilir. Idrarda gebelik testinde hcg hormonuna bakilir. Hcg hormonu da plasentadan salgilanan bir hormondur once kanda sonra idrarda yukselir. Testin pozitif cikmasi hcg hormonunun varligini yani gebelik varlığını gosterir ama konuyu acan kisinin yaptığı 3 testten 2 sinin negatif cikmasi adet gecikmesinin stres yaptiysa eger prolaktinden dolayi olabilecegini gosterir. Insallah gecikmenin sebebi hcg dir ve pozitif olan dogrudur.O hormon öyle stresten falan çıksaydı ohhoo tüm bebek isteyenlerin pozitif çıkardı. Onla alakası yok.
Erken gebelik testlerinden alın en net sonucu o verecektir
attim eger bakabilirsenizTestlerin fotosunu atabilir misiniz belki daha çok yardımcı olabilecek çıkar. Pozitif çıkıp negatife döndüyse testte sorum yoksa kimyasal gebelik de olabilir birkaç gün sonra tekrar test yapın olmadı
Hakkımizda hayirli olsun ne diyelim vardir bir bildiği elbetTatlım bende sen gibiyim reglm 18 mayisti 26 gunde bir olurum 20 mayista yaptim negatifti dr mu aradim idrar testi uaniltabiliyor bazende erken idrar testi yapildiginda cikmaya biliuor dedi hadi 28 gun olsa bile.bühun 5 gün gecti yapmadim kesin sonuç kantesti ellimde 2 tane test var ama.negatifi gorurum diye yapmak ostemiyorum sikma canini burda negatif cikip kanda pozitif olam cok kisi okudum muhtemel testlerde sorun vardir
Bugün erken gebelik testi yapıp son bir kez bakacagim oldu oldu olmadi doktora gider bi sokturucu isterim gebelik yoksa varsa da kan verir degerimi ogrenirim hic degilse.Benim bir hafta gecikmisti test yapmıştım varla yok arası silik çizgi çıkmıştı 10gun olmasını bekleyin yada ilk fırsatta kana bsktirin hayırlı si olsun inşallah
Insallah ne guzel tek tek tane tane anlamıșsınız allah razi olsun. Insan uzun süre isteyince ister istemez stres yapiyor tabi ama yine de diyorum veriyorsa da vermiyorsada vardir Rabbimin bir bildiğiProlaktin hormonuyla pozitif cikmasinin alakasi zaten olamaz. Prolaktin hormonu süt hormonudur, beslenmeyle birlikte stresle de artar. Yukselmesi adet gecikmesine sebep olabilir. Idrarda gebelik testinde hcg hormonuna bakilir. Hcg hormonu da plasentadan salgilanan bir hormondur once kanda sonra idrarda yukselir. Testin pozitif cikmasi hcg hormonunun varligini yani gebelik varlığını gosterir ama konuyu acan kisinin yaptığı 3 testten 2 sinin negatif cikmasi adet gecikmesinin stres yaptiysa eger prolaktinden dolayi olabilecegini gosterir. Insallah gecikmenin sebebi hcg dir ve pozitif olan dogrudur.
Allah gönlünüze göre versin inşallahArkadașlar biz bir buçuk senedir korunmuyoruz bir oğlum var 5 yașında bir buçuk senedir hiç gebelik geçiremedim butun doktor kontrollerimiz esiminde benimde yapildi temiz çıktı. bat 20 mayıs son 4 aydır 23 gunde adet görür oldum.ona göre hesaplayarak bugun 5.gün gecikmedeyim adet günümde test yaptım negatif çıktı gecikmenin 3.gununde pozitif çıktı dün tekrar yaptık negatif çıktı. Hastanenin biraz uzak olması ve yasak sebebiyle kan testi veremedim. Acaba gebelik olabilir mi bașına böyle bir durum gelen oldu mu yoksa pozitif olan testim bozukmuydu çok da ümitlenmek istemiyorum ama sizlerin bașına böyle bir șey geldimi sonuç noldu hamilemiydiniz kimyasalmiydi yada direk adetmi oldunuz meraktan soruyorum ? Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Allah isteyen herkesin kucagini karnini doldursun en kisa sürede insallah![]()