başına gelen var mı yardımcı olur musunuz ???

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
beş aylık hamileyim akıntılarım var ama doktorum ileri derecede olmadığını söyledi mantar için tedavide gördüm bu bir kaç gündür vajinamdan su gibi akıntılarım ama ama abartısız su yani sizce bu ne olabilir kızlarr ya...

Canım bende de aynı durum var. Su gibi ama cok fazla degil çamaşırımi ıslatacak kadar. Ben amnion sıvısından korktum değilmiş.
Dr vajende akıntı birikim sivilasiyordur o akıyordur su gibi dedi, korkulacak bı sey yokmuş.
Sen de Dr una gorunduysen bebegin suyu iyise korkma

geçen işte iki hafta önce görünmüştüm suyu iyi demişti aynı benimde gül ıslatacak kadar ayy ne bilim yaa acaba dedim suyu falan mı neyse rahatladım ya kaşıntı vAR mı sende terlediğinde

Kaşıntım falan yok kotu koku da yok ama akıntı var. Bazen aktığını hissediyorum da. Ben de 1 hafta önce gittim Dr a yok bı sey dedi o yüzden artık cok takmamalı da başladım.
Bı de havalar cok sıcak bacak arası cok terliyo akıntıyla beraber islakligini fazla hissedip korkuyor insan, ama Dr oyle dedikten sonra cok da takmıyorum.
Bir de internetten okudum Allah korusun bebegin suyu olsa bacaklarına kadar falan sızarmış.

hmmm anladım canım ne bilim ya gül insan yinede başından geçmiş birinden dinlemek istiyorr. duymak istiyorr...

canım 9 ay 13 gnlük hamileyim ve ben şu akıntıyı hamileliğimin basından beri çekiyorum son zamanlarda çok fazla ilerledi megerse yaygın mantar enfeksiyonum varmıs ve normal doğum yapamıyorum bu yüzden pazartesi sezeryan olacagım sen de git doktora temizliyor doktor ilaç veriyor geçiyo. benimkini temizledi yine akıntım var ama senin dediğin gibi su gibi renkli ve kokulu deil o normalmiş hamilelikte olurmus akıntı zaten

gerçekten mi canım ya benmantardan çok çekiyorum doktor mantarın sürekli olacağını söyledi ne bilim bak korktum şimdi ya pazartesi randevum var bakalım o zaman ne diyecek bu şikayetimi de tekrar söyleyim

arkadaşlar aynı sorunu 29 haftamdan bu yana bende çekiyorum.. 29 haftamda ancak çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım olmaya başladı.. korktum bebeğimin suyu diye.. doktor test yaptı çok şükür akıntı imiş.. ama akıntım aynı miktarda devam etti hep.. bende çok önemsemedim.. son bir haftadır kaşıntı, idrarda yanma oluyordu.. dün doktoruma gittim, vajinama baktı ve mantar olmuşum krem ve fitil verdi.. nedenini sordum.. çok beyaz tenli olmam enfeksiyonlara açık hale getiryormuş beni.. bir de bu akıntıdan koruyun kendinizi.. çünkü çamaşırın ıslak kalması bu akıntının mantar yapmasına neden oluyormuş.. ben hijyene ve çamaşır değiştiremeye çok özen göstermiştim ama malesef mantar oldu bende... bu arada çok alerjik bi bünyem var.. hamilelik döneminde alerjik rinit, el kol ve bacaklarda aşırı kaşıntı, ve en son olarak mantar geçirdim.. biraz da bünye ile ilgiliymiş...

bende bu sorunu yaşayanlardanım ... idrar iltihabım var... kan testi yaptırdım 3 hafta sureklı ama sonuc hep yuksek bi ara daha fazla yukseldi bende kendımı korudum soguktan klimadan falan bu sefer azaldı .. şimdi pek akıntım olmuyor ama cok az oluyor arada.. sırf iltihab yapıyor bunu ve böbreklerime sıçramaması lazım. o zaman tehlkeli oluyor işde. doktor da bana kendını yormucaksın hamileliğini yatarak gecırıceksin dedi.. şimdi hep yatıyorum dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…