• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Başına böyle bişey gelen var mı acillll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Soyla

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
55
54
8
Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum bu ay adete 6 gün kala lekelenmem oldu. Daha sonrasında adet günüm 5 gün geçti test yaptım nefatif çıktı şuan geçeli 8.gün hâlâ adet olmadım. Kist olabilir mi başınıza böyle bişey geldi mi???

Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum bu ay adete 6 gün kala lekelenmem oldu. Daha sonrasında adet günüm 5 gün geçti test yaptım nefatif çıktı şuan geçeli 8.gün hâlâ adet olmadım. Kist olabilir mi başınıza böyle bişey geldi mi???
Tekrar test yap olmazsan eğer doktora git

Bidaha randevular çarşamba gününe 😞 ama mecbur öyle yapıcam ilk defa böyle bişey yaşıyorum dengem şaştı
Olsun sen yinede git doktor bi baksın önemli bişey yoktur inşallah 🙏

İnşallah ara ara kistlerim oluşuyodu ama adetle atıyodum sanırım bu seferki gitmek istemiyo 😅
Sen yinede test yap geç döllenme ihtimalide var baktın yok doktora gidersin hayırlısı olur inşallah senin için 🤲🙏

Doktora git bir kan testi yaptır benimde aynı şekilde oldu kimyasal düşük çıktı birde ufak bir kist çıktı ağrın oldu mu hic

Doktora git bir kan testi yaptır benimde aynı şekilde oldu kimyasal düşük çıktı birde ufak bir kist çıktı ağrın oldu mu hic

Hayır hiç ağrım yok bu yüzden kist değil mi acaba diyorum ama ağrısız kistler de varmış

Back