- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Boyle ben türü şeyler sıkılmaz şakaya gelmez doktora gorunun derimVajina dış dudakta siyah ben gibi birşey oluştu ama yoktu öyle birşey öncede.Aylardır geçmedi sıkınca kan çıktı sivilce sandım biraz daha sıkınca durmadan kanamaya başladı oksijen temasını kesip durdurdum.Rengi düzelmişti dün yine şişmiş sivilce gibi sıktım yine aynı şekilde kanamaya başladı bu nedir doktora gitmem lazım mı? Başına böyle birşey gelen var mı çok canım sıkıldı...
Ben değilmiş o rengi gitti kan toplanması gibiymis sanırımBoyle ben türü şeyler sıkılmaz şakaya gelmez doktora gorunun derim
Lütfen karışmayın. Bartholin kisti apsesi olabilir. Başka birşey de olabilir. Bence sıkmayın. Kadindoguma görünün böyle şeyler şakaya gelmezzzzzVajina dış dudakta siyah ben gibi birşey oluştu ama yoktu öyle birşey öncede.Aylardır geçmedi sıkınca kan çıktı sivilce sandım biraz daha sıkınca durmadan kanamaya başladı oksijen temasını kesip durdurdum.Rengi düzelmişti dün yine şişmiş sivilce gibi sıktım yine aynı şekilde kanamaya başladı bu nedir doktora gitmem lazım mı? Başına böyle birşey gelen var mı çok canım sıkıldı...
Yine de korkarim tende cıkan her türden..Yenilerse bir gösterin garanti olsun.Ben değilmiş o rengi gitti kan toplanması gibiymis sanırım
Ayyy benn kocaman bir şişlik oluştu. Ne çektim ondan anlatamam. Bir de çok afedersin sıkınca tazyikli çıkıyordu resmen ve sıkça tekrarladı kendini. Sonrasında enfeksiyonda oluştu tabii. Kesinlikle doktora gidin ihmal edilecek gibi değil zaten ağrısı da oluyor bı sure sonra. Bende ki vajinada ki kayganlastirici sıvıyı üreten damarlardan biri tıkanmış ve oraya kan atmıştı. Siz de ihmal etmeyin derimVajina dış dudakta siyah ben gibi birşey oluştu ama yoktu öyle birşey öncede.Aylardır geçmedi sıkınca kan çıktı sivilce sandım biraz daha sıkınca durmadan kanamaya başladı oksijen temasını kesip durdurdum.Rengi düzelmişti dün yine şişmiş sivilce gibi sıktım yine aynı şekilde kanamaya başladı bu nedir doktora gitmem lazım mı? Başına böyle birşey gelen var mı çok canım sıkıldı...
İç dudakta olmuyor mu o kist googleya baktım ama öyle gördüm?Lütfen karışmayın. Bartholin kisti apsesi olabilir. Başka birşey de olabilir. Bence sıkmayın. Kadindoguma görünün böyle şeyler şakaya gelmezzzzz
Dediğim gibi başka birşey de olabilir. Bence siz karışmayın . Geçmiş olsunİç dudakta olmuyor mu o kist googleya baktım ama öyle gördüm?
Sendede mi sadece kan çıkıyordu çok büyük değil aslında yeşil mercimek kadar falan başta ben sandım ama değil.Ayyy benn kocaman bir şişlik oluştu. Ne çektim ondan anlatamam. Bir de çok afedersin sıkınca tazyikli çıkıyordu resmen ve sıkça tekrarladı kendini. Sonrasında enfeksiyonda oluştu tabii. Kesinlikle doktora gidin ihmal edilecek gibi değil zaten ağrısı da oluyor bı sure sonra. Bende ki vajinada ki kayganlastirici sıvıyı üreten damarlardan biri tıkanmış ve oraya kan atmıştı. Siz de ihmal etmeyin derim
Koronadan dolayı hastaneye gitmek istemiyordum ama mecbur gideyim iyice korktumDediğim gibi başka birşey de olabilir. Bence siz karışmayın . Geçmiş olsun
İlk önce kan çıktı sonra bildiğin enfeksiyon aktı. Bende de küçüktü ama cahillik işte sıktıkça büyüdü lanet. Bir deSendede mi sadece kan çıkıyordu çok büyük değil aslında yeşil mercimek kadar falan başta ben sandım ama değil.
Bir de sıktıkça hava almaya başladığı içi ve enfeksiyon toplamış işte. Sıkma sakın gerçi sikmayinca da ağrı yapıyordu acil bir doktora görün valla şakaya gelmezSendede mi sadece kan çıkıyordu çok büyük değil aslında yeşil mercimek kadar falan başta ben sandım ama değil.
Başta ben gibi miydi peki ?İlk önce kan çıktı sonra bildiğin enfeksiyon aktı. Bende de küçüktü ama cahillik işte sıktıkça büyüdü lanet. Bir de
Aynen senin anlattığın gibiydiBaşta ben gibi miydi peki ?
Yok ağrı yapmıyor ama olmayan bir şeydi dedim kıl dönmesi mi acaba kılları kökten almaya başlayınca bela oluyorlar o bölgede birdaha tövbeBir de sıktıkça hava almaya başladığı içi ve enfeksiyon toplamış işte. Sıkma sakın gerçi sikmayinca da ağrı yapıyordu acil bir doktora görün valla şakaya gelmez
Bende öyle düşündüm ama kan öyle böyle değildi durdurmaya kalkmasam durmayacak gibiydi sanki...bazen kıl dönmesi gibi bir şey de olabiliyor orda. kıl dışarı çıkamadığından içerde büyüyor ve morluk yapıyor. öyle bir şey olabilir mi?
Yaa belki çok basit bir şeydir sizde ki.. Yine de ihmal etmemek lazım çok geçmiş olsun.Yok ağrı yapmıyor ama olmayan bir şeydi dedim kıl dönmesi mi acaba kılları kökten almaya başlayınca hela oluyorlar o bölgede birdaha tövbe
Çok teşekkür ederim.Yaa belki çok basit bir şeydir sizde ki.. Yine de ihmal etmemek lazım çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?