başına böyle bir şey gelen var mı??

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Merhaba arkadaşlar, biraz uzun bi yazı olacak ama zor durumdayım... PCO hastasıyım, ilaçsız regl görmüyodum, 6-7 kilo verdikten sonra kendiliğinden geliyo sanırım. 26 haziranda adet oldum ben. 4gün gelen lekelenmem sonrasında 19 temmuzda(beklenen adete 1 hafta kala) kan verdim, 5,18 çıktı. Pozitif ama yeterli değil dediler 2 gün sonra tekrar kan verdim. Yine 5,18 çıktı. Anlam verilemedi. Neyse ben beklenen adet günümden 2 gün önce yani 24 temmuzda çoookkk aşırrı bi sancıyla adet oldum. ÇOK AFEDERSİNİZ özür dileyerek yazıyorum kanamam sadece tuvalete gittiğimde su gibi akıyo, hiç doğru düzgün pıhtı görmedim. Ayakta durduğumda hareket ettiğimde ve popomun üzerine oturduğumda tam kasık denen bölge çookk ağrıyo. Ağrılardan dolayı sürekli yatıyorum. Hareket etmediğimden mi akmıyo acaba dedim bugün bütün evi temizledim zorla ama yine hiç bişey akmıyo. Pedleri hep az kirli atıyorum. Başına böyle bi durum gelen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Neyin nesidir anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…