basina boyle bir durum gelen varmi?

8. haftada bebek görünmesi lazım ama belki geç döllenme olmuş olabılır alttan baktır varsa gorunur alttan kesın

Geç döllenme olabilir,boş gebelik olabilir başka doktor a gitmeden sakin gebeliği sonlandirma. Arkadaşımın oldu ve Allaha sigindi bekledi o doktoru da dava etti. Dünya güzeli3yaşında şimdi sağlıklar dilerim Allah büyüktür

Geç döllenme olabilir,boş gebelik olabilir başka doktor a gitmeden sakin gebeliği sonlandirma. Arkadaşımın oldu ve Allaha sigindi bekledi o doktoru da dava etti. Dünya güzeli3yaşında şimdi sağlıklar dilerim Allah büyüktür
ayy neguzel allah bagislasin.bebim doktorumda gec dollenmis olabilir diye beklemeye aldi.bu hafta degisik doktorlara gidip sorucam bakalim.bu sekilde zamanda gecmiyor.dogurucammi kurtajmi olucam hangini dusunecegimi sasirdim tuhaf duygular yasiyorum

benim bebeğim normal ultrasonda 4. haftada görünmüştü, sonra kalp atışı için 8. haftada gittik, erken döllenme olmasına rağmen normalle görünmedi, mesanem boş olduğu için, alttan baktı doktor, oradaydı pıt pıt atıyodu kalbi =)) şimdi yanımda oturuyor 8 buçuk aylık =)) başka bir doktora daha görünün derim en iyisi alttan ultrasonla bakmak.

Benim bebegimde önce görünmedi 9 haftaliken gittim ozaman gördü doktor , ve suan kizim 2 aylik .
Baska doktoroda görün bence ..

Benim 7 haftaliktan kese girunuyor ama bebek gozukmuyor dedi.....iki hafta sonra tekrar bakildi yine bebek gorulmedi ama kalp atisi duyuldu diger haftalarda girulmeye basladi bazen kucuk oldugu icin ultrosan gorulmuyor ....benimde o iki hafta gecmek bilmemisti kafamda surekli acaba bos gebelik mi diye kendimi bos yere uzdum.. Uzulme ins saglikla alirsin kucagina dua et bolca

Benim 7 haftaliktan kese girunuyor ama bebek gozukmuyor dedi.....iki hafta sonra tekrar bakildi yine bebek gorulmedi ama kalp atisi duyuldu diger haftalarda girulmeye basladi bazen kucuk oldugu icin ultrosan bgorulmuyor ....benimde o iki hafta gecmek bilmemisti kafamda surekli acaba bos gebelik mi diye kendimi bos yere uzdum.. Uzulme ins saglikla alirsin kucagina dua et bolca
boyle ornekleri gordukce icim biraz daha rahatlamaya basladi.allah razi olsun sizlerden.bende oyle uzuyorumki kendimo bu koni yuzunden ins biran once hersey yoluna girer

Gectigimiz eylul ayinda basima geldi....7 haftalik gorunmuyor dedi.1 hafta bekledik...iki doktora daha gosterdik malesef bos gebelikten kurtaj oldum.

Allah buyuktur elbet ama 8 haftalik gorunmuyorsa lutfen herseye hazirlayin kendinizi

Canım inşallah hamilesindir. Bir yerde okumuştum 12 haftaya kadar bebek görünmeye bilir yada kalp atışı duyulmaya bilirmiş.senin konunu okuyunca aklıma geldi paylaşmak istedim

Insallah bir sorun yoktur arkadaşım.
benim başıma da benzeri geldi.
8 bucuk haftalık iken 2 ayri doktor kese gordu bebek kalp atışı goremedi
malesef kurtaj oldum.
Inşallah Rabbim sana bebegini saglıkla verir kolarına.
kotu birseyde varsa uzulme sakın isyan etme Rabbim dogru zamanı bilir. Umudunu yitirme

kizimdan onceki hamileligimde basima geldi boyle bsey.kese vardi ama bebek yoktu kalp atisi olmadgndan kurtaj olmustum.bnce bska doktorada gitmende fayda var ..umarim duyarsin kalp atisini canim

Merhaba arklar.ben ikinci bebegime hamileyim.suan 8 haftalik.gecen hafta doktor kontrolune gittim doktor kesenin oldugunu ama icinde bebek olmadigini soyledi.15gun bekleyelim dedi.ya cok kucuk oldugu icin gorunmuyor yadagelismemis aliriz dedi.basina boyle bisey gelen varmi aranizda
benim benim aynisi ozel bi hastaneye gittim 6 haftalik hamileydim bana doktor kese var bebek yok bos gebelik su gebeligi oldugunu soyledi alicaz dedi kurtaj yapcaz dedi kesin kesin konustu onbesgun sonra gel diyede bisey demedi kesin kurtaj dedi tabi inanamadim devlet hastanesine guttim ertesi gun ordaki doktor bir hafta sonra gel bos gebelik demek icin cok erken dedi bir hafta sonra gittim yasiyo canli dedi tabi devlet hastanesi oldugu icin kalp atisini duyamadim.suan iki bucuk aylik bi oglum var ogluma hep baktigimda o kadin doktor aklima geliyo cok sinirleniyorum ya ona uysaydim kurtaj olsaydim ?

Canım banada dr dış gebelik olabilir görünmüyor dedi.bende bir hafta agladım cok zor gecti sonra baska bir dr gittik.o dr haftasını yanlış söylemiş.ama cok zor günler gecirdim. Bazen bilemiyorlar sen en iyisi baska bir dr git alttan bakmadı ama gördü çok şükür.hayırlısı için dua et rabbim dünyaya getirecekse o bebeği tüm korkular boşa hep bunu düşün.

Insallah bir sorun yoktur arkadaşım.
benim başıma da benzeri geldi.
8 bucuk haftalık iken 2 ayri doktor kese gordu bebek kalp atışı goremedi
malesef kurtaj oldum.
Inşallah Rabbim sana bebegini saglıkla verir kolarına.
kotu birseyde varsa uzulme sakın isyan etme Rabbim dogru zamanı bilir. Umudunu yitirme[/QUOThayirlisi nasilsa oyle olsun insallah.ne dusunecegimi sasirdim

kizimdan onceki hamileligimde basima geldi boyle bsey.kese vardi ama bebek yoktu kalp atisi olmadgndan kurtaj olmustum.bnce bska doktorada gitmende fayda var ..umarim duyarsin kalp atisini canim
Cok kurtajdanda.biran once belli olsun istiyorum icimi garip bi sikinti kapladi.birde birsey sorucam sizinde gebelik hormonlariniz cok yuksekmiydi benimku cok yuksekmis

X