- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy neguzel allah bagislasin.bebim doktorumda gec dollenmis olabilir diye beklemeye aldi.bu hafta degisik doktorlara gidip sorucam bakalim.bu sekilde zamanda gecmiyor.dogurucammi kurtajmi olucam hangini dusunecegimi sasirdim tuhaf duygular yasiyorumGeç döllenme olabilir,boş gebelik olabilir başka doktor a gitmeden sakin gebeliği sonlandirma. Arkadaşımın oldu ve Allaha sigindi bekledi o doktoru da dava etti. Dünya güzeli3yaşında şimdi sağlıklar dilerim Allah büyüktür
boyle ornekleri gordukce icim biraz daha rahatlamaya basladi.allah razi olsun sizlerden.bende oyle uzuyorumki kendimo bu koni yuzunden ins biran once hersey yoluna girerBenim 7 haftaliktan kese girunuyor ama bebek gozukmuyor dedi.....iki hafta sonra tekrar bakildi yine bebek gorulmedi ama kalp atisi duyuldu diger haftalarda girulmeye basladi bazen kucuk oldugu icin ultrosan bgorulmuyor ....benimde o iki hafta gecmek bilmemisti kafamda surekli acaba bos gebelik mi diye kendimi bos yere uzdum.. Uzulme ins saglikla alirsin kucagina dua et bolca
almanya da 12. haftaya kadar alttan bakiyor doktor türkiyede cok erken bakmaya basliyorlar karindan bu yüzden böyle problemler cok oluyor aslinda doktorun sana teklif etmesi lazimdi alttan bakmayi tuhafhamilelere alttqn bakma oluyormu
benim benim aynisi ozel bi hastaneye gittim 6 haftalik hamileydim bana doktor kese var bebek yok bos gebelik su gebeligi oldugunu soyledi alicaz dedi kurtaj yapcaz dedi kesin kesin konustu onbesgun sonra gel diyede bisey demedi kesin kurtaj dedi tabi inanamadim devlet hastanesine guttim ertesi gun ordaki doktor bir hafta sonra gel bos gebelik demek icin cok erken dedi bir hafta sonra gittim yasiyo canli dedi tabi devlet hastanesi oldugu icin kalp atisini duyamadim.suan iki bucuk aylik bi oglum var ogluma hep baktigimda o kadin doktor aklima geliyo cok sinirleniyorum ya ona uysaydim kurtaj olsaydim ?Merhaba arklar.ben ikinci bebegime hamileyim.suan 8 haftalik.gecen hafta doktor kontrolune gittim doktor kesenin oldugunu ama icinde bebek olmadigini soyledi.15gun bekleyelim dedi.ya cok kucuk oldugu icin gorunmuyor yadagelismemis aliriz dedi.basina boyle bisey gelen varmi aranizda
Insallah bir sorun yoktur arkadaşım.
benim başıma da benzeri geldi.
8 bucuk haftalık iken 2 ayri doktor kese gordu bebek kalp atışı goremedi
malesef kurtaj oldum.
Inşallah Rabbim sana bebegini saglıkla verir kolarına.
kotu birseyde varsa uzulme sakın isyan etme Rabbim dogru zamanı bilir. Umudunu yitirme[/QUOThayirlisi nasilsa oyle olsun insallah.ne dusunecegimi sasirdim
Cok kurtajdanda.biran once belli olsun istiyorum icimi garip bi sikinti kapladi.birde birsey sorucam sizinde gebelik hormonlariniz cok yuksekmiydi benimku cok yuksekmiskizimdan onceki hamileligimde basima geldi boyle bsey.kese vardi ama bebek yoktu kalp atisi olmadgndan kurtaj olmustum.bnce bska doktorada gitmende fayda var ..umarim duyarsin kalp atisini canim
yuksekti cnm dusus varmi diye bakmisti doktor ama sorun yoktu...kalp atisi goeunmuyoduCok kurtajdanda.biran once belli olsun istiyorum icimi garip bi sikinti kapladi.birde birsey sorucam sizinde gebelik hormonlariniz cok yuksekmiydi benimku cok yuksekmis
Bugun bulantimda kesildi sanki goguslerimde sismistiya baya indi gibi.kurtajdanda cok korkuyorumyuksekti cnm dusus varmi diye bakmisti doktor ama sorun yoktu...kalp atisi goeunmuyodu
kotusunu dusunme cnm suan.ama kurtajdan korkma..uyutuluyosun hicbisey anlamiyosun bile korkmaBugun bulantimda kesildi sanki goguslerimde sismistiya baya indi gibi.kurtajdanda cok korkuyorum
Kotusunu dusunuyorum sonrada vicdanimda sizliyor.aynisini yasamissiniz anliyorsunuzdur icimdeki huzursuzlugukotusunu dusunme cnm suan.ama kurtajdan korkma..uyutuluyosun hicbisey anlamiyosun bile korkma