Bende oyle tahmin ediyorumİş arkadaşımın başına geldi.. moralini bozmayayım ama bebek yokmuş ondaSen biraz daha bekle en iyisini doktorun bilir.
insallak arkadasim.beklemek cok zor.bakmadi alttan ultrasonla8 haftalik bebeğin görünmesi lazım artık aslında. Yine de beklemekte fayda var tabi. Alttan ultrasonla da baktı mi doktorunuz? Umarim korktugunuz gibi değildir ve bebeğinizi kucağıniza alırsınız.
Butun gebelik belirtileri halen suruyo.gebebik hormonlqrimda cok fazlaymisDış gebelik olabilir. Allah hayirlisinı versin inşallah kucağınıza almak nasip olur
Pzt icin baska bi doktordan randevu aldim.ins duruyordur bebegimCanım sen yıne de baska bır doktora daha gıt ve alttan baktır bence..
Insallah oyledir arkadasim ysageç döllenme olabilir başka bir dra daha görünün en iyisi
Inss canım hayırlı haberlerını alırız..Pzt icin baska bi doktordan randevu aldim.ins duruyordur bebegim
Aminn insallahInss canım hayırlı haberlerını alırız..
alttan bakilmasi cok önemli cok duyuyoruz doktor karindan bakip göremiyor alttan bakinca görünüyor bence bugün badka doktora gidip alttan baktir icin rahat eder en azindanButun gebelik belirtileri halen suruyo.gebebik hormonlqrimda cok fazlaymis
Pzt icin baska bi doktordan randevu aldim.ins duruyordur bebegim
ayy insallah arkadasim su aerptin icimeBenim kuzenime oyle oldu. 3. ayda anca gorduler bebegi. Gec gelismis. Ama hamileligi ilerledikce arayi kapatti hatta diger bebeklere gore gelisimi onde seyrediyor. Sakin moralinizi bozmayin.
hamilelere alttqn bakma oluyormualttan bakilmasi cok önemli cok duyuyoruz doktor karindan bakip göremiyor alttan bakinca görünüyor bence bugün badka doktora gidip alttan baktir icin rahat eder en azindan
hamilelere alttqn bakma oluyormu