- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
-
- Konu Sahibi vargasabreu
sorumlumu arıyosun tedbirleri arttırmak yerine!!!
fuat avinin zırvalarının gerçek olduğunumu söylüyosun
napıyosun napıyosunnn!!!
demirtaş için demedim önlemi
avm için dedim
Ortamı gerecek açıklamalar bunlar. Herkesin sükunet göstermesi gereken bir zamanda bu açıklamalar dostça değil.
Arkadşım bu kadar kolay mı pes etmeyelim ben ümitliyim seçşm öncesi meydanlara inildi kuranı kerim alet edildi sümeyyeye suikast dendi bu kaos planı da tutmayacak inşErken seçim içinse bu kadar olay biran önce yapılsın , padişahlık kuracak biran önce kurulsun.
Ben sürekli korku içinde yaşamak zorunda değilim.
Inaniyirmusun arkadaşım sen.Arkadşım bu kadar kolay mı pes etmeyelim ben ümitliyim seçşm öncesi meydanlara inildi kuranı kerim alet edildi sümeyyeye suikast dendi bu kaos planı da tutmayacak inş
Aynen arkadaşım verilmek istenen mesaj o ama bu sefer halkımız inanmayacak yada kendimi kandırıyorum ayrıca baştaki bop eşbaşkanı amacı keşke sadece imparatorluk olsa amaö güneydoğuda kürdistan doğuda ermenistan bunun için çalışıyor ben ışid e saldırıldığını da düşünmüyorum sen hem tırlarla silah ver hem de yok etmeye çalış by ne perhiz ne turşuInaniyirmusun arkadaşım sen.
İnsanlar bukadar gözü kapalı yaklasiyorken mumkunmu. .
PKK yi hiç bizaman savunmadim ama. Bu adamlar durdu durdu şimdimi olay cikartiyo . Danışıklı dövüş başka hiç bişey değil.
Sonuç şu olacak; bakın hukumetsiz kalınca , bunlar kurmayı beceremeyince ülkenin hali bu denilecek..
Bir haftadır tatildeydim. Ara ara netten baktığımda heran bir olay korkudan tv tlf elime almaz oldum.Aynen arkadaşım verilmek istenen mesaj o ama bu sefer halkımız inanmayacak yada kendimi kandırıyorum ayrıca baştaki bop eşbaşkanı amacı keşke sadece imparatorluk olsa amaö güneydoğuda kürdistan doğuda ermenistan bunun için çalışıyor ben ışid e saldırıldığını da düşünmüyorum sen hem tırlarla silah ver hem de yok etmeye çalış by ne perhiz ne turşu
Yani ışid pkk vuruluyır deniyor ama hani görüntü hani cesetler.siyonizme karşı savaşyorlar ama abd ile koalisyon yapıp incirlik ve diğer hava üslerini açıyorlar askeri bir konuda neden abd ile işbirliği yapılıyor aklımda türlü sorular ....Bir haftadır tatildeydim. Ara ara netten baktığımda heran bir olay korkudan tv tlf elime almaz oldum.
Ha bu dediklerini neden az kişi farkında ya okumuş olmaya gerek yok. Allah aşkına azıcık mantık yurutulse olacak bu iş.
Saniyorlarki rte dindar diye namaz kılıyor diye geldi 1 gecede..
Yahu görün artık onu getiren güçler yarın elbet indirecek. Ama şu bahsettiğin harita cizildikten sonra malesef .
Isid olayı da gözlerine sokmak için basit bir olay ama yok yok yok..
Malesef..