Çatlaklar Başımın belası çatlaklar !!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
Merhaba kızlar,ya benim kalça kısmım full çatlak, çatlaklarm beyaz renkte ve kalın kalın.bacaklarım deseniz onlardada var hızlı kilo alıp vermekten oldu.ne evliyim ne çocuk doğurdum öyle olsa hiç düşünemiyorum halimi.:2: Kremlerin pek işe yarayacağını düşünmüyorum ama belki size gerçekten etki eden olmuştur.Sizler nasıl çözüm buldunuz krem ve bitkisel neler uyguladınız?Beni de şu halimden kurtarın lütfenn

cnm malesef bu başbelası çatlaklara henüz kesin bi çözüm yok var diyende yalan söyler kremlerin felanda faydası yok kullandığım için çok iyi biliyorum ama şuanda bununla ilgili karboksiterapiye gidiyorum ama buda kesin çözüm değil sadece görüntüyü toparlıyormuş başladık bakalım sonuçlar nasıl olcak

canım TCA ile ilgili konuları oke derim ...

evet bende geçmiyor diye biliyorum :2: ama bazıları benimki geçti diyince bir ümit oluyor işte. İnşallah tedavisi fayda verir sana cnm

TCA ve ampul leri hiç duymadım hemen bakayım kızlar.ama sanki bitkilerin bu konuda faydası daha fazla gibi geliyor.Evde yöntem uygulayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…