- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Canim boyun düzleşmesi,fıtık yada stresliysen olabilir...bende de oluyor kafamı yastığa koyunca bile ağrıyorKızlar kafamda sağ taraf kulağa yakın saç içinde büyük bir şişlik çıktı bu ne olabilir. Çok ağrıyor. Ağrı kesicilerle duruyorum. Doktora gideceğim bugün gidebilirsem. Fikir verecek olabilir mi. Bu arada dışardan şişmiş gibi görünmüyor elimi sürünce içte şişlik var. Ve kırmızı değil.
Çok korkuyorum annem beyin tümörü aynı yerde çıkmıştı. Benimde aynı yerde şişlik var. Ve doktor genetik etken büyük rol oynuyor demişti anneme.ıhmale gelmez hemen bi doktora gidin bence
Aynen gece uyuyamadım. Stresli dönemden geçiyorum ama ilk defa olduCanim boyun düzleşmesi,fıtık yada stresliysen olabilir...bende de oluyor kafamı yastığa koyunca bile ağrıyor
İnşallah kötü bişey değildir.Ihmallik bir konu degil dr gidin agrili yag bezesi veya abse olabilir
Allah korusun kotu dusunmeyin oyle kendinizi strese sokmayinÇok korkuyorum annem beyin tümörü aynı yerde çıkmıştı. Benimde aynı yerde şişlik var. Ve doktor genetik etken büyük rol oynuyor demişti anneme.
İnşallah öyle bişey yokturAllah korusun kotu dusunmeyin oyle kendinizi strese sokmayin
1 gün bile gecirme dedigim gibi hemen gidebiliyosan bi doktora git canım insallah kotu bişey degildirÇok korkuyorum annem beyin tümörü aynı yerde çıkmıştı. Benimde aynı yerde şişlik var. Ve doktor genetik etken büyük rol oynuyor demişti anneme.
Yağ bezesi olabilir acilen doktora gidin ve kötü şeyler düşünmeyin hemen geçmiş olsun.Kızlar kafamda sağ taraf kulağa yakın saç içinde büyük bir şişlik çıktı bu ne olabilir. Çok ağrıyor. Ağrı kesicilerle duruyorum. Doktora gideceğim bugün gidebilirsem. Fikir verecek olabilir mi. Bu arada dışardan şişmiş gibi görünmüyor elimi sürünce içte şişlik var. Ve kırmızı değil.
Bende ara ara oluyor....mutlaka nörolojiye git canimAynen gece uyuyamadım. Stresli dönemden geçiyorum ama ilk defa oldu
daha hiçbirşey bilmiyorsunuz.sakin olun.Kızlar gideceğim dua edin çok korkuyorum. Ev hamle bir. İnsan değilim ama rüyamda da bişeyler görmüştüm. O çıkacak diye çok korkuyorumki rüyalarım genelde çıkar
Canım öğretmenim ha diyince gidemedimHala gitmediniz mi doktora?
Benim de alnımda bir şişlik vardı.kemik gibi sert bi çıkık
Hemen gittim.dr tomografi çekti
Benim yaratılışı öyleymiş. hiçbir şey çıkmadı
Ama bazen kist olup o sebeple şiş durabilirmiş kemik
Lütfen gidin artık Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?