• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başımın arkasında şişlik

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Kızlar kafamda sağ taraf kulağa yakın saç içinde büyük bir şişlik çıktı bu ne olabilir. Çok ağrıyor. Ağrı kesicilerle duruyorum. Doktora gideceğim bugün gidebilirsem. Fikir verecek olabilir mi. Bu arada dışardan şişmiş gibi görünmüyor elimi sürünce içte şişlik var. Ve kırmızı değil.

Kızlar kafamda sağ taraf kulağa yakın saç içinde büyük bir şişlik çıktı bu ne olabilir. Çok ağrıyor. Ağrı kesicilerle duruyorum. Doktora gideceğim bugün gidebilirsem. Fikir verecek olabilir mi. Bu arada dışardan şişmiş gibi görünmüyor elimi sürünce içte şişlik var. Ve kırmızı değil.
Canim boyun düzleşmesi,fıtık yada stresliysen olabilir...bende de oluyor kafamı yastığa koyunca bile ağrıyor

Ihmallik bir konu degil dr gidin agrili yag bezesi veya abse olabilir

Yağ bezesidir diye düsünüyorum. Korkutmayın kendinizi doktora gidin. Beyin tümörünü falan niye aklınıza getiriyorsun. Ben hiç böyle belirti veren tümör duymadim. Büyük ihtimal çıban yağ bezesi gibi bir şeydiŕ. Geçmiş olsun.

Yağ bezesi olabilir acilen doktora gidin ve kötü şeyler düşünmeyin hemen geçmiş olsun.

Kızlar gideceğim dua edin çok korkuyorum. Ev hamle bir. İnsan değilim ama rüyamda da bişeyler görmüştüm. O çıkacak diye çok korkuyorum :( ki rüyalarım genelde çıkar

korkmayın doktora gidin ama. bende de var o. doktor el yordamıyla baktı birşey değil sinir anında, stres anında, yorgunlukta oluşur dedi.
ama siz gidin nöroloji, ya da beyin. ben ikisine de göstermiştim.

Hala gitmediniz mi doktora?

Benim de alnımda bir şişlik vardı.kemik gibi sert bi çıkık

Hemen gittim.dr tomografi çekti

Benim yaratılışı öyleymiş. hiçbir şey çıkmadı

Ama bazen kist olup o sebeple şiş durabilirmiş kemik

Lütfen gidin artık Dr a

Hala gitmediniz mi doktora?

Benim de alnımda bir şişlik vardı.kemik gibi sert bi çıkık

Hemen gittim.dr tomografi çekti

Benim yaratılışı öyleymiş. hiçbir şey çıkmadı

Ama bazen kist olup o sebeple şiş durabilirmiş kemik

Lütfen gidin artık Dr a
Canım öğretmenim ha diyince gidemedim :( doğuda ilçede yaşıyorum doktor elimizin altında değil. Yollar güvenilir değil. Bende gidcem akşam eşimle. Artık ilde kalıp sabah yaptırcam işlemleri.

Back