Teşekkür ediyorum. Diziyi hiç seyretmedim. Korku içerisindeyim şu an. Allah'ım korusun herkesi hastalıklardan. Bu kadar ciddi bir şey olması ihtimali dahi gelmemişti aklıma. Net olarak yazıyor tek taraflı, tatlı veya tuzlu, berrak... tıpatıp aynı belirtiler. Çok ürktüm yazanlardan. Buraya yazma ihtiyacı duydum çünkü etrafımdakilere bahsetmedim hiç bu konudan. Umarım korktuğun başıma gelmez.Çok geçmiş olsun...umarım korktuğunuz gibi bişey çıkmaz,siz de ihmal etmiyorsunuz zaten.doktorlar dizisinde de aynı durumu işlemişlerdi aklıma o geldi
En çok bu sonuç çıkıyor ama. Nezle ya da grip de değilim. Nasıl böyle bir şeyin işareti olabilir şaşırdım kaldım. Ben de basit bir şeydir diye düşünüyordum. Grip olacağım sanırım deyip soğuk algınlığı ilacı içiyordum böyle akınca. Çok çok sık olmuyor ama arada bir oluyor. Bilmiyorum umarım korktuğum şey değildir.Internetdeki bilgilere bakıpta kendinizi korkutmayın,nette her hastalık durumu için en kötüsünü yazıp en ağır resimleri veriyorlar. Sıkıntı olmaz inşallah stres yapmayın
Komik geldiğinden mi böyle bir yorum yapıyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım cümlenizi?evet bazen benim de beynim su damlatıyor. çok sinirlendiğimde su kaynatıyor, genelde öyle zamanlarda oluyor. ben de korktum şimdi.
hayır komik geldiğinden değil, ciddiyim. benim vücudum duygularımın hepsine cevap veren bi bünyeye sahip. oluyor yani.Komik geldiğinden mi böyle bir yorum yapıyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım cümlenizi?
Beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım. KBB'ye yönlendirdi beni ama henüz gitmedim. Grip olduğum için daha sonra gitmeyi düşünüyorum.canım çok geçmiş olsun umarım dr gitmişsindir o beynım den gelen bos sıvısı bir noroloji uzmanına görunmende fayda var tedavisi biraz uzun ama korkulacak bir yok @rply
Doktora gittim beni kbb ye yönlendirdi. Henüz gitmedim kbb'ye de. Çok üzerine durmadı sanırım bu beyin cerrahı. Yani pek umursamadı gibi.Doktora gidebildiniz mi?durumunuz nedir
Doktora gittim beni kbb ye yönlendirdi. Henüz gitmedim kbb'ye de. Çok üzerine durmadı sanırım bu beyin cerrahı. Yani pek umursamadı gibi.
Bence iyi bir üniversite hastanesine gidin,istanbuldaysanız bezmialemi tavsiye ederimDoktora gittim beni kbb ye yönlendirdi. Henüz gitmedim kbb'ye de. Çok üzerine durmadı sanırım bu beyin cerrahı. Yani pek umursamadı gibi.
Beyin cerrahisine gittim beni kulak burun boğaz bölümüne yönlendirdi. Baktım ciddiye alan yok üzerine düşmedik daha açıkçası. Uzun zamandır yaşamıyorum bu sıkıntıyı. Geçti ama ilaç filan da kullanmadım. İnşaallah kötü bir şey yoktur. Siz gidin yine de bir doktora. Benim gittiğim doktor hiç umursamadı. O yüzden üstüne düşmedim artık. Geçmiş olsun size de.İyi akşamlar en son 2016 da yazmissiniz ama aynı şeyi yaşıyorum durumunuz nedir? İyi misiniz başka doktora gittiniz mi?
Çok geçmiş olsun. İnşaallah basit bir şeydir. İnternette yazılanlara kanıp karamsarlığa kapılmayın. Gerçekten en küçük hastalık belirtisini yazınca Allah korusun kanser, tümör vs vs en kötü hastalıkların bile adı geçiyor. O yüzden doktor teşhisi önemli. Tekrardan çok geçmiş olsun.Teşekkürler ben kkbye gittim bende birkaç defa oldu şimdilik takip edelim dedi.İnşallah bişey olmaz herkesi Allah esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?