How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Başımı eğince burnumdan akan su...

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Arkadaşlar araştırmalarımda çok korkunç şeyler çıkıyor. Bunu yaşayan var mı? Geçen haftalarda oldu hatırladığım, telefona bakmak için başımı eğdim uğraşırken birden sağ burun deliğimden su aktı damladı üzerime. Nasıl aktı hangi arada oldu anlamadım sade su, renksiz kokusuz. Grip filan değildim anlayamadım nasıl geldi birden. Daha önce olup olmadığını hatırlayamıyorum olduysa da sanırım normal diye düşündüm üzerinde durmadım. Fakat bu birkaç gündür başımı eğince sağ burun deliğinden yine su geliyor. Tuzlu tadı. Bir araştırayım bakalım dedim korkutucu şeyler yazıyor. Beyin omurilik sıvısının burundan akabileceği ve enfeksiyon durumunda çok ağır sonuçlar ortaya çıkacağı yazıyor internette. Aklım almıyor. Bugün de gelince araştırayım dedim ama yazılanları görünce şok oldum. Çok korkuyorum Allah'ım kimseye korktuğunu yaşatmasın. Yarın beyin cerrahi'ye gideceğim. İnşaallah yazanlar gibi bir şey değildir :( böyle bir şey yaşayan duyan var mı??

Çok geçmiş olsun...umarım korktuğunuz gibi bişey çıkmaz,siz de ihmal etmiyorsunuz zaten.doktorlar dizisinde de aynı durumu işlemişlerdi aklıma o geldi

Çok geçmiş olsun...umarım korktuğunuz gibi bişey çıkmaz,siz de ihmal etmiyorsunuz zaten.doktorlar dizisinde de aynı durumu işlemişlerdi aklıma o geldi
Teşekkür ediyorum. Diziyi hiç seyretmedim. Korku içerisindeyim şu an. Allah'ım korusun herkesi hastalıklardan. Bu kadar ciddi bir şey olması ihtimali dahi gelmemişti aklıma. Net olarak yazıyor tek taraflı, tatlı veya tuzlu, berrak... tıpatıp aynı belirtiler. Çok ürktüm yazanlardan. Buraya yazma ihtiyacı duydum çünkü etrafımdakilere bahsetmedim hiç bu konudan. Umarım korktuğun başıma gelmez.

Internetdeki bilgilere bakıpta kendinizi korkutmayın,nette her hastalık durumu için en kötüsünü yazıp en ağır resimleri veriyorlar. Sıkıntı olmaz inşallah stres yapmayın

evet bazen benim de beynim su damlatıyor. çok sinirlendiğimde su kaynatıyor, genelde öyle zamanlarda oluyor. ben de korktum şimdi.

Internetdeki bilgilere bakıpta kendinizi korkutmayın,nette her hastalık durumu için en kötüsünü yazıp en ağır resimleri veriyorlar. Sıkıntı olmaz inşallah stres yapmayın
En çok bu sonuç çıkıyor ama. Nezle ya da grip de değilim. Nasıl böyle bir şeyin işareti olabilir şaşırdım kaldım. Ben de basit bir şeydir diye düşünüyordum. Grip olacağım sanırım deyip soğuk algınlığı ilacı içiyordum böyle akınca. Çok çok sık olmuyor ama arada bir oluyor. Bilmiyorum umarım korktuğum şey değildir.

evet bazen benim de beynim su damlatıyor. çok sinirlendiğimde su kaynatıyor, genelde öyle zamanlarda oluyor. ben de korktum şimdi.
Komik geldiğinden mi böyle bir yorum yapıyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım cümlenizi?

Komik geldiğinden mi böyle bir yorum yapıyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım cümlenizi?
hayır komik geldiğinden değil, ciddiyim. benim vücudum duygularımın hepsine cevap veren bi bünyeye sahip. oluyor yani.

Doktora gidebildiniz mi?durumunuz nedir

canım çok geçmiş olsun umarım dr gitmişsindir o beynım den gelen bos sıvısı bir noroloji uzmanına görunmende fayda var tedavisi biraz uzun ama korkulacak bir yok @rply

canım çok geçmiş olsun umarım dr gitmişsindir o beynım den gelen bos sıvısı bir noroloji uzmanına görunmende fayda var tedavisi biraz uzun ama korkulacak bir yok @rply
Beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım. KBB'ye yönlendirdi beni ama henüz gitmedim. Grip olduğum için daha sonra gitmeyi düşünüyorum.

Doktora gidebildiniz mi?durumunuz nedir
Doktora gittim beni kbb ye yönlendirdi. Henüz gitmedim kbb'ye de. Çok üzerine durmadı sanırım bu beyin cerrahı. Yani pek umursamadı gibi.

Doktora gittim beni kbb ye yönlendirdi. Henüz gitmedim kbb'ye de. Çok üzerine durmadı sanırım bu beyin cerrahı. Yani pek umursamadı gibi.

Kbb ile de görüşün tatmin edici bir sonuca varamazsanız başka bir doktora gidin, araştırma hastaneleri, üniversite hastaneleri daha tatmin edici olur sanıyorum.

Bence iyi bir üniversite hastanesine gidin,istanbuldaysanız bezmialemi tavsiye ederim

İyi akşamlar en son 2016 da yazmissiniz ama aynı şeyi yaşıyorum durumunuz nedir? İyi misiniz başka doktora gittiniz mi?

İyi akşamlar en son 2016 da yazmissiniz ama aynı şeyi yaşıyorum durumunuz nedir? İyi misiniz başka doktora gittiniz mi?
Beyin cerrahisine gittim beni kulak burun boğaz bölümüne yönlendirdi. Baktım ciddiye alan yok üzerine düşmedik daha açıkçası. Uzun zamandır yaşamıyorum bu sıkıntıyı. Geçti ama ilaç filan da kullanmadım. İnşaallah kötü bir şey yoktur. Siz gidin yine de bir doktora. Benim gittiğim doktor hiç umursamadı. O yüzden üstüne düşmedim artık. Geçmiş olsun size de.

Teşekkürler ben kkbye gittim bende birkaç defa oldu şimdilik takip edelim dedi.İnşallah bişey olmaz herkesi Allah esirgesin

Teşekkürler ben kkbye gittim bende birkaç defa oldu şimdilik takip edelim dedi.İnşallah bişey olmaz herkesi Allah esirgesin
Çok geçmiş olsun. İnşaallah basit bir şeydir. İnternette yazılanlara kanıp karamsarlığa kapılmayın. Gerçekten en küçük hastalık belirtisini yazınca Allah korusun kanser, tümör vs vs en kötü hastalıkların bile adı geçiyor. O yüzden doktor teşhisi önemli. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Back