Sivilceli Ciltler Başımdan geçen akne tedavisi ve işinize yarıycak tavsiyeler arkadaşlar :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cadiiii37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
53
2
Merhaba arkadaşlar 4 5 senedir akneyle savaş veren biriyim o kdr bıktımki bu illetten aynalara küstüm dışarı çıkmaz oldum resmen deprosyana girmiştim herşeyi denedim sonra ezcaneden fikir almaya gittim önericekleri şeyleri fln sordum vıchy norma derm acne yüz temizleme jeli ve krem verdiler 100 tl verdim ve hiçbi şekilde bi faydasını göremedim eee tabi verdiğim paralar boşa gitti.Sonra olmadı başka bişi deniyeyim dedim deep clean kullandım onunda hiçbi faydasını göremedim sadece yüzüm tahriş oldu en sonunda canıma tak etti gittim doktora tetradox kullandırttı 2 ay boşunaa miğdem çok fena oldum geçicek die katlandım yan etkilerine ama olmadı.:KK43: ne denediysem olmadı sonra cilt doktorunaa gittim ilk tepkisi suratın çok fena senle 4 aylık bi tedaviye başlıycaz çok etkili bir hap kullancaksın dedi çok krutucak bunlar suratını nemlendirici vericem fln diyince ben güldüm suratım resmen zeytin yağ sürülmüş gibi o kdr şey denedim ama bu ilacında fayda etmiyceğini düşünüyordum :) ama sonuç güzel suratımdaki akneler kuruolar hiç tahmin etmediğim bi sonuçla karşı karşıyayım kaç senedir savaş verdiğim akneler en sonunda gidiyorlardı bu muhteşem hapın adı ROACCUTANE 1 2 hafta suratımdaki yağları dışa vurdu ve 2. haftanın sonunda kurumaya başladılar daha 1. ayımdayım düşünün 4.ayda daha muteşem bi sonuç alıcam :KK62: ve onla beraberinde suratımı temizlemek için eczaneden doktorun tavsiyesiyle bi sabun aldım o sabununda çok faydası oldu IMEX cildi çok güzel temizlio gerçekten ben günde 2 defa sabah akşam olarak temizliorum suratımı .ARKADAŞLAR ANLIYCAĞINIZ Bİ CİLT UZMANINA GİTMENİZ EN DOĞRUSU YOKSA HER YAPTIĞINIZ YANLIŞ Bİ HAREKETTE SURATINIZI ÇOK KÖTÜ Bİ HALE GETİREBİLİRSİNİz EN İYİ Bİ UZMAN Bİ CİLT DOKTORA GÖRÜNMEK. Umarım faydalı bişiler yazmışımdır arkadaşlar sağlıklı bi cilde kavuşmanız dileğiyle hoşçakalın.:KK3:En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleme:
imex sabunu bende kullanıyorum cok memnunum 2 3 ay oluyor benımde.benımde yuzumde cok sıvılce cıkıyordu buyuk buyuk.raaccutane bende kullandım sonra tekrar sıvılce cıkmaya basladı.su an eczacının bana yaptıgı sıvılce kremını kullanıyorum sıvılcem cıkmıyor ama ızlerım var onlarıda % 50 oranında gıderdı.ne zormus bu sıvılcelerle ugrasmakk

aynen cnm yaa sen onu bana sor 4 5 senedir beri uğraşıyorum onlarla o eczanede yaptırdığın krem hakkında bilgi verirmisin bi yerden almak fln mümkünmü beni aydınlatırsan sevinirim.

aynen cnm yaa sen onu bana sor 4 5 senedir beri uğraşıyorum onlarla o eczanede yaptırdığın krem hakkında bilgi verirmisin bi yerden almak fln mümkünmü beni aydınlatırsan sevinirim.

canım ıcıne ne koyuyor hıcbır bılgım yok sadece laf arasında izlerim var demıstım oda ben krem yapıyorum ıstersen kullan dedı basta guvenemedım ornekler verdı arkadaslarına yapmıs 1 2 hafta kullandım biraz azalma oldu sımdı var ama o kadar cok degıl.içine ne koyuyor hıcbır bılgım yok malesef.

X