• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başıma neler geldi bir bilseniz

paylaxsxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
154
0
96
Bursa
slm arkadaslar ben 4martta saatgece bır gıbı yattım ve ve nişan geldı o anda doktorumu aradım ve dogumun yavas yaas basladııgnı söledı benım düşüncem özel hastanede epidural normal dogum yapmaktı hastaney gıttım ve muayene yapıldı 3cm acıklık varr dendı ama orada kötü bır haber alım maalesef aneztezı uzmanı o gece sehır dısına cıkımstı ve dogumumun oması ımkansızdı epidural.ebe benı eve yolladı bıraz daha beklededı buyuk ıhtımal bu gece olur dedı bende eve geldım bıraz bekledıkten sonra artık sancılarım bayagı marttı hastaneye ıttık burda yapamıcaz sen ı devlete yolluyoruz dedıler bende gıttım devlet hastanesıne orda ebe muayene ettı ve hiç acıklık yok dedı ve suratı asıldı ben bı tuhaflık oldugnu anladım ama bısey sölemedı bı kac hamıleye baktıktan sonra bana baktı tekrar muaayene ettı artık benden sular gelmeye basladı ve sular yesılgelıyodu bunun anlamı bebegın ıçımde dıskısını yaptıgydı buda tehlıkelı bır seydı bebek yutrsa zehırlenırdı doktoru aaı ve sabah sezeryana alıcaz dedı ve ben tam 7 saat sancı cektım artık sular sakır sakır akıyodu ve ıyıce yesıl yeslkmaya baslladı ben artık sancıdan esımın ellerını yumruklamaya basladım.ve sabah ezeryana alındım doktor amelıyattan cıkınca doktor esıme bebegın dıskısını yaptıgını ve ayrıca kordon doandıgını söledı ve normalolarark doguramıcagımı sölemıs ve ben sans eserı kurtuldum.suan dunyalar güzeli bır kızım var ve ben de kızımda ıyıyz.adını inci koyduk.hepinize tesekkur edıyorum hez zaman yanımda oldugunuz ıcın.allahıma bınlerce hamdolsun ıyıyım

canım benim baya sıkıntı çekmişsin. geçmiş olsun. ama sonucunda tatlı bir melek gelmiş kucağına.o nu kucağına aldığın ançektiğin sıkıntılar hepsini unutturmuştur sana..tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli,analı babalı,hayırlı bir ömür,hayırlı bir gelecek nasip etsin..adıyla hayırlı yaşasın ıncimiz...amiiinn..

canım baya sıkıntılı olmuş doğumun çok geçmiş olsun sana.bebeğini Allah analı babalı büyütsün canım

geçmiş olsun arkadaşım neyseki sen ve bebeğin sağlıklıymışsınız. sağlıklı bir ömür geçirmeniz dileğiyle...

canım ya nefes nefese okudum, ne öküz insanlar ya. sen zaten canının derdiyle uğraşıyorsun, bide milletin suratını çekiyosun sanki suçluymuşsun gibi. neyse şükürler olsun ki sonunda ikinizde sağ salim atlatmışsınız. bundan sonrası inş. güzel geçer. hayırlı olsun canım.

slm arkadaslar ben 4martta saatgece bır gıbı yattım ve ve nişan geldı o anda doktorumu aradım ve dogumun yavas yaas basladııgnı söledı benım düşüncem özel hastanede epidural normal dogum yapmaktı hastaney gıttım ve muayene yapıldı 3cm acıklık varr dendı ama orada kötü bır haber alım maalesef aneztezı uzmanı o gece sehır dısına cıkımstı ve dogumumun oması ımkansızdı epidural.ebe benı eve yolladı bıraz daha beklededı buyuk ıhtımal bu gece olur dedı bende eve geldım bıraz bekledıkten sonra artık sancılarım bayagı marttı hastaneye ıttık burda yapamıcaz sen ı devlete yolluyoruz dedıler bende gıttım devlet hastanesıne orda ebe muayene ettı ve hiç acıklık yok dedı ve suratı asıldı ben bı tuhaflık oldugnu anladım ama bısey sölemedı bı kac hamıleye baktıktan sonra bana baktı tekrar muaayene ettı artık benden sular gelmeye basladı ve sular yesılgelıyodu bunun anlamı bebegın ıçımde dıskısını yaptıgydı buda tehlıkelı bır seydı bebek yutrsa zehırlenırdı doktoru aaı ve sabah sezeryana alıcaz dedı ve ben tam 7 saat sancı cektım artık sular sakır sakır akıyodu ve ıyıce yesıl yeslkmaya baslladı ben artık sancıdan esımın ellerını yumruklamaya basladım.ve sabah ezeryana alındım doktor amelıyattan cıkınca doktor esıme bebegın dıskısını yaptıgını ve ayrıca kordon doandıgını söledı ve normalolarark doguramıcagımı sölemıs ve ben sans eserı kurtuldum.suan dunyalar güzeli bır kızım var ve ben de kızımda ıyıyz.adını inci koyduk.hepinize tesekkur edıyorum hez zaman yanımda oldugunuz ıcın.allahıma bınlerce hamdolsun ıyıyım

canım çok geçmiş olsun.neler yaşamışsın.ama ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.allah analı babalı büyütsün inşallah.

Çok büyük geçmiş olsun canım. Atlatmış olmanıza sevindim. Analı babalı büyüsün bebeğiniz inşallah. Rabbim böyle korkuların tekrarından da beterinden de saklasın cümlemizi inşallah!

Çok büyük geçmiş olsun canım. Atlatmış olmanıza sevindim. Analı babalı büyüsün bebeğiniz inşallah. Rabbim böyle korkuların tekrarından da beterinden de saklasın cümlemizi inşallah!

canım cok saol avatardakı resmıne bayıldım ve bıanda cok sasırdım kızım senın bebegıne okadar cok benzıyo kı bıanda o zannettım.adı ne senın kının bız adını inci koyduk o
bızım inci tanemiz

canım cok saol avatardakı resmıne bayıldım ve bıanda cok sasırdım kızım senın bebegıne okadar cok benzıyo kı bıanda o zannettım.adı ne senın kının bız adını inci koyduk o
bızım inci tanemiz

Sahiden mii? Bizim kızın adı Zehra Defne... Senin kızın adı da çok güzelmiş, adıyla yaşasın inşallah. Ben de merak ettim şimdi senin kızı. Bana göndersene bi resmini, ben sana özelden msn adresimi göndereyim şimdi. İnci tanesine ben de bakmak istiyom annesi... delikafadulden

geçmiş olsun... bu sağlık hizmetinde insan parasıyla bile rezil oluyor... gelde özele güven, gelde devlet hastanelerinde doğum yap... kısacası, yukarı.. bıyık, aşağı... sakal.............. çok çok geçmiş olsun....... SAĞLIKLI ve MUTLU günler size.........

canım gecmiş olsun cok kötü bişey yasamıssın ama sen ve kızın sağlıklısınız önemli olan da bu allah bağışlasın ömrü güzel ve uzun olsun

canım yaa hemçok geçmiş olsun hem de gözün aydın...rabbim sağlıkla bebğini büyütmek nasip etsin...

Back