- Konu Sahibi paylaxsxxixm
slm arkadaslar ben 4martta saatgece bır gıbı yattım ve ve nişan geldı o anda doktorumu aradım ve dogumun yavas yaas basladııgnı söledı benım düşüncem özel hastanede epidural normal dogum yapmaktı hastaney gıttım ve muayene yapıldı 3cm acıklık varr dendı ama orada kötü bır haber alım maalesef aneztezı uzmanı o gece sehır dısına cıkımstı ve dogumumun oması ımkansızdı epidural.ebe benı eve yolladı bıraz daha beklededı buyuk ıhtımal bu gece olur dedı bende eve geldım bıraz bekledıkten sonra artık sancılarım bayagı marttı hastaneye ıttık burda yapamıcaz sen ı devlete yolluyoruz dedıler bende gıttım devlet hastanesıne orda ebe muayene ettı ve hiç acıklık yok dedı ve suratı asıldı ben bı tuhaflık oldugnu anladım ama bısey sölemedı bı kac hamıleye baktıktan sonra bana baktı tekrar muaayene ettı artık benden sular gelmeye basladı ve sular yesılgelıyodu bunun anlamı bebegın ıçımde dıskısını yaptıgydı buda tehlıkelı bır seydı bebek yutrsa zehırlenırdı doktoru aaı ve sabah sezeryana alıcaz dedı ve ben tam 7 saat sancı cektım artık sular sakır sakır akıyodu ve ıyıce yesıl yeslkmaya baslladı ben artık sancıdan esımın ellerını yumruklamaya basladım.ve sabah ezeryana alındım doktor amelıyattan cıkınca doktor esıme bebegın dıskısını yaptıgını ve ayrıca kordon doandıgını söledı ve normalolarark doguramıcagımı sölemıs ve ben sans eserı kurtuldum.suan dunyalar güzeli bır kızım var ve ben de kızımda ıyıyz.adını inci koyduk.hepinize tesekkur edıyorum hez zaman yanımda oldugunuz ıcın.allahıma bınlerce hamdolsun ıyıyım